Telefon Tavsiyesi Nokia 603 mü Samsung Galaxy Ace mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
    Konu Sahibi
Nokia 603 mü Samsung Galaxy Ace mi?
arkadaşlar 600 tl bütçem var ikisi arasında kaldım samsungun android olması cezbediyor ama nokianında 1ghz olması dikkat çekici.gerçekten kararsızım yardımcı olur musunuz

Kerim.

Kerim.

Üye
Kesinlikle 603.ace ile androidin nimetlerinden yararlanamazsın zaten:oke: 603 al

sinan-19

sinan-19

Üye
İşletim sistemi olarak herkes Samsung u önerecek bunu biliyorum fakat ben de nokıa derim uzun ömürlülük açısından

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
603

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
    Konu Sahibi
kerim kardeşim androidden tam faydalanmak için hangi telefon lazım ace çok mu basit kalır?

cuneytttttt

cuneytttttt

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar symbianın bi geleceği yok bu beni endişelendiriyor ama androidin yüzbinlerce uygulaması var

SheFy

SheFy

Üye
ace sadece android yuklu ama uygulama oyun acisindan kisitli bu telefon icin. cok kasan bir tel. 603 daha iyi 603 alman daha mantikli

Kerim.

Kerim.

Üye
kerim kardeşim androidden tam faydalanmak için hangi telefon lazım ace çok mu basit kalır?

Galaxy w,neo v bütçeyi biraz artırıp sola veya ace2,olmadı 900liraya falan temiz 2.el s2 işini fazlasıyla görür.

SheFy

SheFy

Üye
arkadaşlar symbianın bi geleceği yok bu beni endişelendiriyor ama androidin yüzbinlerce uygulaması var

ona bir sey demiyoruz zaten uygulama fazla olsun. tum uygulamarin sadece yuzde 10 veya daha azini kullanirsin cunku donanimi cok kotu android icin

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

kardeşim symbianda bana göre uygulama azlığı yok ama oyun azlığı var.sırf Oyun uygulama çok diye kalkıp ace alınmaz.

oguzaydin

Üye
603

SheFy

SheFy

Üye

kardeşim symbianda bana göre uygulama azlığı yok ama oyun azlığı var.sırf Oyun uygulama çok diye kalkıp ace alınmaz.

zaten ace ye olan uygulamlar 603 un uygulamarindan daha az. ace donanimdan kaybediyor

Metin MF

Metin MF

Üye
603 :oke:

Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
603

Kingmortall

Kingmortall

Üye
kesinlikle 603 varken ace s5830 un adı geçmez 603 al android diye kanıpta ace alma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt