peki üzerinde oynayıp değişiklik yapamazmısın :) bu iş tamda yaren_dede'ye göre bir iş :D
SymbianHacker Kapalı Hesap Konu Sahibi bayram yazıcı' Alıntı: peki üzerinde oynayıp değişiklik yapamazmısın Genişletmek için tıkla ... bu iş tamda yaren_dede'ye göre bir iş
bayram yazıcı' Alıntı: peki üzerinde oynayıp değişiklik yapamazmısın Genişletmek için tıkla ... bu iş tamda yaren_dede'ye göre bir iş
bayram yazıcı Üye SymbianHacker' Alıntı: bu iş tamda yaren_dede'ye göre bir iş Genişletmek için tıkla ... bilmemki bu işlerde sen iyisin
SymbianHacker' Alıntı: bu iş tamda yaren_dede'ye göre bir iş Genişletmek için tıkla ... bilmemki bu işlerde sen iyisin
ahmetera Üye kusura bakmayın konunuzu baltalıyorum ama duvar kagıdındakı kızın ismi veya linki vvarmıdır
SymbianHacker Kapalı Hesap Konu Sahibi ahmetera' Alıntı: kusura bakmayın konunuzu baltalıyorum ama duvar kagıdındakı kızın ismi veya linki vvarmıdır Genişletmek için tıkla ... yaren_dede kardeşimizde bunların koleksiyonu var Bu duvar kağıdıda onun zaten Ona sor derim ben
ahmetera' Alıntı: kusura bakmayın konunuzu baltalıyorum ama duvar kagıdındakı kızın ismi veya linki vvarmıdır Genişletmek için tıkla ... yaren_dede kardeşimizde bunların koleksiyonu var Bu duvar kağıdıda onun zaten Ona sor derim ben
Mad EagLe Üye ahmetera' Alıntı: nerde bulurum bu arkadaşı Genişletmek için tıkla ... bulamazsın o seni birazdan bulur
ahmetera' Alıntı: nerde bulurum bu arkadaşı Genişletmek için tıkla ... bulamazsın o seni birazdan bulur
SymbianHacker Kapalı Hesap Konu Sahibi mad eagle' Alıntı: bulamazsın o seni birazdan bulur Genişletmek için tıkla ...
IchigoKurosaki Üye Dostum widget oldu ama mesaj uyarisini bozdu 1 yeni mesaj diye bildirim gelmiyor onu gectim bildirimler widgetinde de gozukmuyor
Dostum widget oldu ama mesaj uyarisini bozdu 1 yeni mesaj diye bildirim gelmiyor onu gectim bildirimler widgetinde de gozukmuyor
SymbianHacker Kapalı Hesap Konu Sahibi konunun en başında belirtilen klasörü silip reset atman gerekiyor ama önce tüm uyarıları oku