call of duty türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

halitcakmak

Üye
    Konu Sahibi
call of duty türkçe
fatih arkadaşımın desteği ile call of duty buyrun link

neşter1461

neşter1461

Üye
şaka gibi

zingal25

Üye
tşkr

fatih_kutahya

fatih_kutahya

Üye
arkadaşlar call of duty türkçenin hiç bir yerde çalışan likini bulamadım yardım ederseniz sevinirim saolun

kardeşim oyun alıntıdır kendi projem deyildir. oyunun boyutu 21 mgt tır. s60 lard oynanır s60v3 ve üstlerde çalışmaz. hafıza kartına kurun. oyunu açmadan önce bulututu açarsanız çalışır oyunu kurarken hafızada toplam 30 mgt yer gerekir. türkçe ve türkçe seslendirmelidir. bu oyunu yapan arkadaşa teşekkür etmeyi unutmayalım. iyi oyunlar.
linki veriyorum: of Duty #Reklam - Mesajı Rapor Edin# Ver. TR by_EviL.rar

222112

222112

Üye
@fatih_kutahya Linki yenilersen iyi olur abi.

fatih_kutahya

fatih_kutahya

Üye
arkadaslar meil adreslerinizi burada belirtin ben meil olarak atayım sizlere bu is böyle olmayacak baksana arkadaslar. Oyunu size meilden rarlı dosya olarak göndercem. Su an cepten giriyom siteye.

fatih_kutahya

fatih_kutahya

Üye
meil adresini aldım yarın veya ertesi gün müsait oldugumda atacam aklımdasın iş yogunlugundan fırsat bulamıyorum hatta elimdeki s60 oyun ve programları dahi gönderiverecem sana. Oyunum az ama olsun aslında oyun kartım kilitlenmese idi onlarıda gönderecektim kilitlendigi için o konu da fazla yardımcı olamıyorum kusura bakma.

halitcakmak

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim sağolun

halitcakmak

Üye
    Konu Sahibi
1 evin 1 dilencisi olur :aha::islik:yuru

fatih_kutahya

fatih_kutahya

Üye
Olsun arkadas isteyene atarım. Link alamadım alsa idim herkeze yardımcı olacaktım. Halil rica ederim nedemek. Yanlız EVİL arkadasımıza tesekküs etmek gerek çünkü türkçelestirme ona ait. Ben sadece aracıyım. Kardes müsait oldugumda sanada atarım. Okey.

222112

222112

Üye
Okey

fatih_kutahya

fatih_kutahya

Üye
halil ve alper kardeş bazı dosyalarınızı gönderdim.
hepsini birden gönderince indir dene okey.
ha birde halil digerdosyaların hepsi gerlince dene.
ama, bak begenmedigini silersin
kendin dene çogu şeyi halil bana sorma pro konusunda.
benden bukadar meillerine bak. okey

webci274

Üye
Olsun arkadas isteyene atarım. Link alamadım alsa idim herkeze yardımcı olacaktım. Halil rica ederim nedemek. Yanlız EVİL arkadasımıza tesekküs etmek gerek çünkü türkçelestirme ona ait. Ben sadece aracıyım. Kardes müsait oldugumda sanada atarım. Okey.
Ufak boyutlu oyunları yollayabilir misiniz?
1994274 @ gmail.com
(botlar tanımasın diye boşluk koydum)

222112

222112

Üye
halil ve alper kardeş bazı dosyalarınızı gönderdim.
hepsini birden gönderince indir dene okey.
ha birde halil digerdosyaların hepsi gerlince dene.
ama, bak begenmedigini silersin
kendin dene çogu şeyi halil bana sorma pro konusunda.
benden bukadar meillerine bak. okey

Teşekkürler. Benden istediğin bişey varsa söyleyebilirsin...

fatih_kutahya

fatih_kutahya

Üye
Yardımcı olabildim ise ne mutlu. Olusa sana ya meil atarım yada buraya yazarım. Kardes, isten fırsat bulupta cevap yazamadım, kusura bakma lütfen. Halil kardes senin dosyaları da gönderecem ama çok yogunum. Ama aklımdasın..??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt