call of duty türkçe

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

halitcakmak

Üye
    Konu Sahibi
fatih kardeşim mailini aldım çok teşekkür edeeerim kastamonuda selamlar:tşk::yuru

fatih_kutahya

fatih_kutahya

Üye
halil kardes aleyküm selam. Burdan KÜTAHYA,dan selamlar, yardımcı olabildim ise ne mutlu bana. Ha diyer dosyalarıda gönderecem ama islerimden dolayı firsat bulamayorum ilk firsatta diger dosyalarıda gönderecem. Aklımdasın kardes...???

halitcakmak

Üye
    Konu Sahibi
series60 scalable skins support var mı sende:islik

- - - Eklendi - - -

fatih arkadaşımızın gönderdiği call of duty paylaşıyorum sizler ,le

fatih_kutahya

fatih_kutahya

Üye
Tamam kardeş paylaş, evil kardeş proyu türkçeye çevirmiş, emek onundur. Ben sadece aracıyım, emegede saygım sonsuzdur. Halil diyer proları gönderecemde iş yogunlugundan firsat bulursam gönderecem.

- - - Eklendi - - -

series60 scalable skins support. Oyunmu programmı birazdaha açıklama yaparsan sevinirim. Varsada gönderem veyada bulmaya çalışem kardeş.

halitcakmak

Üye
    Konu Sahibi
Tamam kardeş paylaş, evil kardeş proyu türkçeye çevirmiş, emek onundur. Ben sadece aracıyım, emegede saygım sonsuzdur. Halil diyer proları gönderecemde iş yogunlugundan firsat bulursam gönderecem.

- - - Eklendi - - -

series60 scalable skins support. Oyunmu programmı birazdaha açıklama yaparsan sevinirim. Varsada gönderem veyada bulmaya çalışem kardeş.

tema için gerekli s60lara haraketli tema yükleyebilioruz bu sayede

redhotchilpaper

Üye
açılamıyor dosya türü desteklenmiyor diyor arkadaşlar nokia 701 yardım

fatih_kutahya

fatih_kutahya

Üye
fatih_kutahya

fatih_kutahya

Üye
Alper kardes benden istegin varmı demistinya, evet aslında var. Yapabilirsen callofu s60 göre,ama ben n73,e cevirebilirmisin yani s60v3,e çevirebilirsen sevinirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt