[Belle Refresh] Saat, metin türkçe by SymbianHacker

Sponsorlu Bağlantılar

yaren_dede

yaren_dede

Üye

Nasıl aynı değil? İçeriklerin boyutlarını karşılaştırın. Hem siz yapmış olsanız da konunun locked olması lazım. Çünkü önceden paylaşıldı.

Edit: Amacım direk konuyu kilitlettirmek değil, emeğe saygı duyulmasını sağlamak.

arkadaşla konuştum widgeti kendisi türkçeleştirmiş ve refresh yüklemek için bir yol sunmuş yani konu sizinki ile aynı değil bu durumda sizde konunuzu güncelleyerek refresh uyumlu yapabilirdiniz o zaman itiraz etmekte haklı olursunuz ama böyle bir durum söz konusu değil... tabiki senin emeğinide göz ardı etmiyorum madness bölümde emeği geçen arkadaşlarımız arasındasın ama burdaki durumda arkadaşında emeğine saygı göstermemiz gerekir

• Beğen
Tepkiler: TheMadness

koray777

koray777

Üye
teşekkürler

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
rica ederim

TheMadness

TheMadness

Üye

arkadaşla konuştum widgeti kendisi türkçeleştirmiş ve refresh yüklemek için bir yol sunmuş yani konu sizinki ile aynı değil bu durumda sizde konunuzu güncelleyerek refresh uyumlu yapabilirdiniz o zaman itiraz etmekte haklı olursunuz ama böyle bir durum söz konusu değil... tabiki senin emeğinide göz ardı etmiyorum madness bölümde emeği geçen arkadaşlarımız arasındasın ama burdaki durumda arkadaşında emeğine saygı göstermemiz gerekir

sis'in içinden dosyaları alıp içine sadece widget seçme yerindeki dil dosyalarını atıp, koymak mı türkçeleştirmek? Buna uzun süre çözüm aramıştım türkçeleştirmek için dll'yi.

- - - Eklendi - - -

olmaz mif ler görünüşü sağlar. Ben rsc ve dll leri editledim

rsc'de editlenecek bir şey yok haberin olsun...

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
yaren_dede

yaren_dede

Üye

sis'in içinden dosyaları alıp içine sadece widget seçme yerindeki dil dosyalarını atıp, koymak mı türkçeleştirmek? Buna uzun süre çözüm aramıştım türkçeleştirmek için dll'yi.

- - - Eklendi - - -

rsc'de editlenecek bir şey yok haberin olsun...

dostum haklı olabilirsin ama tam olarak ne istediğini belirtirsen ona göre bakalım,
eğer konu içinde ismin geçmesini istiyorsan, konu sahibinin yapacağı birşey bu ve kendisi kabul etmiyor söylediğin şeyleri...
daha önce dediğim gibi arkadaş refresh için uyarlamış widgeti kilit için bir sebep yok ama yinede bir sorun görüyorsan şikayet panelini kullanabilirsin

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
DustoJniK

DustoJniK

Üye
Tartışmaya bak göbek at durumu olmuş :)

• Beğen
Tepkiler: yaren_dede
TheMadness

TheMadness

Üye
Hiç bir şey demiyorum fakat bu durumlar paylaşmaktan soğutuyor...

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
sana son kez söylüyorum BEN HİÇBİRŞEYİ ÇALMADIM ! :off:

akyazılı

akyazılı

Üye
bu indirdiğimiz dosyaları nereye atacağımızı da söylerseniz memnun oluruz

azengin_messi

azengin_messi

Üye
Bu uygulama hack olmadan çalışmıyor mu?

Anil-D

Anil-D

Üye
c ye salla restart yap

Jan

Jan

Üye
Bende deneyeyeim paylaşım için teşekkürler :)

larten123

larten123

Üye
:tşk:

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
:tşk: yüklüyorum :)

PRHACKX

PRHACKX

Üye
ellerine sağlık....