Wp 8 mi yoksa Android mi daha iyi.

Sponsorlu Bağlantılar

thuglife

thuglife

Üye
    Konu Sahibi
Wp 8 mi yoksa Android mi daha iyi.
Evet arkadaşlar başlık herşeyi anlatıyor yorumlarınızı yazın lütfen,hangisi daha üstün.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
mağaza=android
kişiselleştirilebilirlik=android
serbestlik=android

stabillik=wp8
hız=wp8
kolay kullanım ve sadelik=wp8
daha iyi bir internet deneyimi=wp8

şimdilik durum bu

• Beğen
Tepkiler: Ademg1, serihan, R.A.M ve 2 diğerleri
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşım salt olarak şu daha üstündür demek çok kolay vede doğru değil.Androidi burda kötüleyecek halimiz yok(ben beğenmesemde)milyonlarca kullanıcısı ve çok geniş bir marketi ve oyunları vs var.wp8 ise daha yeni bir işletim sistemi,onunda arkasında ise hepimizin evinde ve işyerine pc lerini kullandığımız dev bir Microsoft firması ve başta sağlamlığı ile bildiğimiz ve hemen hepimizin evine enaz 1 adet de olsa girmiş olan yılların tecrübesi nokia ve diğer markalar.belki de hiçbir işletim sistemi hemen herkesi memnun etmeyecek,illa herkes biryanını beğenmeyecek ve bu konularda bu forumda onlarca kere açılacak ve tartışmalar çıkacak,belkide mod lardan biri kapatacak .o yüzden dostum keşke sende açmasaydı ya.

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
  • Beğen
Tepkiler: MasteLaa
amcalu1

amcalu1

Üye
mağaza=android
kişiselleştirilebilirlik=android
serbestlik=android

stabillik=wp8
hız=wp8
kolay kullanım ve sadelik=wp8
daha iyi bir internet deneyimi=wp8

şimdilik durum bu

Internet deneyimi değişebilir belki ama gerisi doğru

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Internet deneyimi değişebilir belki ama gerisi doğru

İnternet deneyimi nasıl değişebilir ? Orjinal IE10 kullanıyor buna diğer hiç bir işletim sisteminin gücü yetmez :hmmm Diğerleri hadi neyse.Sadelik, kolay kullanım olmayacak şeyler değil mesela.

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Arkadaşım salt olarak şu daha üstündür demek çok kolay vede doğru değil.Androidi burda kötüleyecek halimiz yok(ben beğenmesemde)milyonlarca kullanıcısı ve çok geniş bir marketi ve oyunları vs var.wp8 ise daha yeni bir işletim sistemi,onunda arkasında ise hepimizin evinde ve işyerine pc lerini kullandığımız dev bir Microsoft firması ve başta sağlamlığı ile bildiğimiz ve hemen hepimizin evine enaz 1 adet de olsa girmiş olan yılların tecrübesi nokia ve diğer markalar.belki de hiçbir işletim sistemi hemen herkesi memnun etmeyecek,illa herkes biryanını beğenmeyecek ve bu konularda bu forumda onlarca kere açılacak ve tartışmalar çıkacak,belkide mod lardan biri kapatacak .o yüzden dostum keşke sende açmasaydı ya.

Çok doğru tespitlerde bulunmussunuz , tebrik ederim ;)

• Beğen
Nokiafanboy

Nokiafanboy

Üye
Dusunsenize, wp8li telefonlar bilgisayar tabanli ve bilgisayarda olacak tum oyun ve uygulamalar ufak bir degisiklikle telefonda kullanilabilecek. Bundan daha iyi ne olabilir?

- - - Eklendi - - -

Dusunsenize, wp8li telefonlar bilgisayar tabanli ve bilgisayarda olacak tum oyun ve uygulamalar ufak bir degisiklikle telefonda kullanilabilecek. Bundan daha iyi ne olabilir?

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

- - - Eklendi - - -

Abartmamakta fayda var tüm oyun ve uygulamalar değil.Hala üreticisi tarafından destek gören ve üreticisinin çok büyük ya da küçük olması durumunda gelecektir.Şimdi orta halli bir geliştirici mobil platforma geliştirmekle uğraşmaz aynı şekilde küçük geliştiricilerin bir kısmıda.Bu işle haşir neşir küçük geliştiriciler zevk için veya çok büyük geliştiricilerde para için yapacaktır bu işlemi.Ek olarak gidip Call Of Duty, Crysis oynayabileceğimiz kapasitede değil henüz.

MoonLife01

MoonLife01

Üye

İnternet deneyimi nasıl değişebilir ? Orjinal IE10 kullanıyor buna diğer hiç bir işletim sisteminin gücü yetmez :hmmm Diğerleri hadi neyse.Sadelik, kolay kullanım olmayacak şeyler değil mesela.

Google Choroma ile karşılaştır bakalım bir :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
daha wp8'i göremedik görelim ondan sonra yorum yapalım :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Google Choroma ile karşılaştır bakalım bir :)

Mobile Chrome ile karşılaştıralım bakalım bir...Hangisi daha üstün? Chrome'un PC versiyonu gelsin gelsin WPye gelsin Android'e nereye geliyor...

avcitalip

avcitalip

Üye
bence 1.500 TL'den sonra en iyi cihazlar iPhone'lardır :oke:

• Beğen
Tepkiler: hasiim__
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
avcitalip

avcitalip

Üye

Hocam bir süre sonra sıkılıyorsun benim gibi :kıskıs: Heleki 1500 liraya şu şartlar altında Iphone 4 almak akıl işi değil yani...

iphone 5 çıktıktan sonra ip4'ün fiyatı epey bi düşer bence :) bu arada neyinden sıkıldınız anlamadım asıl sıkıcı olan bence android :)

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici

iphone 5 çıktıktan sonra ip4'ün fiyatı epey bi düşer bence :) bu arada neyinden sıkıldınız anlamadım asıl sıkıcı olan bence android :)
android'in en büyük özelliği hep gelişime açık olması kardeşim, eğer android'den bile sıkıldıysan seni önümüzdeki 5 yıl hiç bir mobil işletim sistemi kesmez söyleyeyim :)
canın sıkıldığında at bir custom rom gitsin :D

avcitalip

avcitalip

Üye

android'in en büyük özelliği hep gelişime açık olması kardeşim, eğer android'den bile sıkıldıysan seni önümüzdeki 5 yıl hiç bir mobil işletim sistemi kesmez söyleyeyim :)
canın sıkıldığında at bir custom rom gitsin :D

sıkılma değil aslına ya benimkisi,oyunlarda çok fazla fps kaybı oluyor bence ios'a göre tek derdim bu :(

örneğin RR2'de Asphalt 6'da 7 de pek birşey farketmedim yalan olmasın :) v.s v.s

bu s3'e göre en kral özellik kısıtlaması olmayan stabil çalışan şarzdan çalmayan jelly bean romu hangisi bir bilgin var mı ?

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Hep aynı arayüz.Ikonları değiştiriyorsun JBden sonra ama yine banamısın demiyor sıkıldım yani.Birde onun üzerine kopyası olan Touchwiz.Aman yarabbi.Custom romlarda yetmiyor artık ben Metro arayüzünü istiyorum :( Live title'lar falan

• Beğen
avcitalip

avcitalip

Üye
Hep aynı arayüz.Ikonları değiştiriyorsun JBden sonra ama yine banamısın demiyor sıkıldım yani.Birde onun üzerine kopyası olan Touchwiz.Aman yarabbi.Custom romlarda yetmiyor artık ben Metro arayüzünü istiyorum :( Live title'lar falan

:) aslında bir program olacak herkes kendi arayüzünü kafasına göre yapacak :)

sanırım çok uçtum :ehe

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

:) aslında bir program olacak herkes kendi arayüzünü kafasına göre yapacak :)

sanırım çok uçtum :ehe

E yani :kıskıs: Şeyi hayal edenler vardı bi ara W8 uygulamalarını bi uygulama ile WP8'e port edebilir miyiz ileride diye soranlar onun gibi oldu bu da.O çıkarsa bu da çıkar :ehe

Takipçi Satın Al

Üst Alt