mağaza=android
kişiselleştirilebilirlik=android
serbestlik=android
stabillik=wp8
hız=wp8
kolay kullanım ve sadelik=wp8
daha iyi bir internet deneyimi=wp8
şimdilik durum bu
mağaza=android
kişiselleştirilebilirlik=android
serbestlik=android
stabillik=wp8
hız=wp8
kolay kullanım ve sadelik=wp8
daha iyi bir internet deneyimi=wp8
şimdilik durum bu
Internet deneyimi değişebilir belki ama gerisi doğru
Diğerleri hadi neyse.Sadelik, kolay kullanım olmayacak şeyler değil mesela.Arkadaşım salt olarak şu daha üstündür demek çok kolay vede doğru değil.Androidi burda kötüleyecek halimiz yok(ben beğenmesemde)milyonlarca kullanıcısı ve çok geniş bir marketi ve oyunları vs var.wp8 ise daha yeni bir işletim sistemi,onunda arkasında ise hepimizin evinde ve işyerine pc lerini kullandığımız dev bir Microsoft firması ve başta sağlamlığı ile bildiğimiz ve hemen hepimizin evine enaz 1 adet de olsa girmiş olan yılların tecrübesi nokia ve diğer markalar.belki de hiçbir işletim sistemi hemen herkesi memnun etmeyecek,illa herkes biryanını beğenmeyecek ve bu konularda bu forumda onlarca kere açılacak ve tartışmalar çıkacak,belkide mod lardan biri kapatacak .o yüzden dostum keşke sende açmasaydı ya.
Dusunsenize, wp8li telefonlar bilgisayar tabanli ve bilgisayarda olacak tum oyun ve uygulamalar ufak bir degisiklikle telefonda kullanilabilecek. Bundan daha iyi ne olabilir?
- - - Eklendi - - -
Dusunsenize, wp8li telefonlar bilgisayar tabanli ve bilgisayarda olacak tum oyun ve uygulamalar ufak bir degisiklikle telefonda kullanilabilecek. Bundan daha iyi ne olabilir?
İnternet deneyimi nasıl değişebilir ? Orjinal IE10 kullanıyor buna diğer hiç bir işletim sisteminin gücü yetmezDiğerleri hadi neyse.Sadelik, kolay kullanım olmayacak şeyler değil mesela.

Google Choroma ile karşılaştır bakalım bir![]()
bence 1.500 TL'den sonra en iyi cihazlar iPhone'lardır![]()
Heleki 1500 liraya şu şartlar altında Iphone 4 almak akıl işi değil yani...
Hocam bir süre sonra sıkılıyorsun benim gibiHeleki 1500 liraya şu şartlar altında Iphone 4 almak akıl işi değil yani...
bu arada neyinden sıkıldınız anlamadım asıl sıkıcı olan bence android 
android'in en büyük özelliği hep gelişime açık olması kardeşim, eğer android'den bile sıkıldıysan seni önümüzdeki 5 yıl hiç bir mobil işletim sistemi kesmez söyleyeyim
iphone 5 çıktıktan sonra ip4'ün fiyatı epey bi düşer bencebu arada neyinden sıkıldınız anlamadım asıl sıkıcı olan bence android
![]()

android'in en büyük özelliği hep gelişime açık olması kardeşim, eğer android'den bile sıkıldıysan seni önümüzdeki 5 yıl hiç bir mobil işletim sistemi kesmez söyleyeyim
canın sıkıldığında at bir custom rom gitsin![]()

v.s v.sHep aynı arayüz.Ikonları değiştiriyorsun JBden sonra ama yine banamısın demiyor sıkıldım yani.Birde onun üzerine kopyası olan Touchwiz.Aman yarabbi.Custom romlarda yetmiyor artık ben Metro arayüzünü istiyorumLive title'lar falan
aslında bir program olacak herkes kendi arayüzünü kafasına göre yapacak 

aslında bir program olacak herkes kendi arayüzünü kafasına göre yapacak
sanırım çok uçtum![]()
Şeyi hayal edenler vardı bi ara W8 uygulamalarını bi uygulama ile WP8'e port edebilir miyiz ileride diye soranlar onun gibi oldu bu da.O çıkarsa bu da çıkar