msj gönderiliyor..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rapchi55

Üye
    Konu Sahibi
msj gönderiliyor..
avea hattım sürekli mesaj gönderiliyor.. Dİyo kime gönderdiğinide bilmiyorum şerfsiz, benden gizli gizli biriyle kaynatıyo galiba :D bi yardımcı olurmusunuz..

place3461

place3461

Üye
:D başka bir telefona takip denedin mi

_erdal_

_erdal_

Üye
avea sim servis hizmetidir, kartı yeni telefona taktığımızda ayarların yapılması için otomatik gönderiyor

rapchi55

Üye
    Konu Sahibi
her telefona taktıgımda aynı şeyi yapıyo sürekli mesaj gönderiliyor.. diyo .s

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Bu normal bir şey gerçekte herhangi bir mesaj gitmemekte. Sim kartınız 128KB lik sim kartlardan ise sim kart menüsünde Canlı Ekran uygulamasını kapatın düzelme ihtimali var. Ancak bu bir sorun değildir.

phasan

phasan

Üye
Benim avea hatta gonderiyordu

phasan

phasan

Üye
Onemli degil

rapchi55

Üye
    Konu Sahibi
dediğim gibi ayarların yapılması için otomatik gönderiyor avea sonrada ayarların yapılması için bu mesajı EVET olarak cevapla diyor

öyle değil işte ne bana 'EVET' yazmam için mesaj geliyo nede aveya gidiyor. mesela birisini aradığımda kapattığım an sürekli mesaj gönderiliyor diyor her telefonu açtığımda sürekli geliyo bu yazı. dediğiniz canlı ekranıda kpattım ama değişen bişey yok

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
öyle değil işte ne bana 'EVET' yazmam için mesaj geliyo nede aveya gidiyor. mesela birisini aradığımda kapattığım an sürekli mesaj gönderiliyor diyor her telefonu açtığımda sürekli geliyo bu yazı. dediğiniz canlı ekranıda kpattım ama değişen bişey yok

Buradaki durum canlı ekrandaki karşı tarafa kartvizit gönderme durumundan kaynaklanıyor. Senin kartvizitini otomatik karşı tarafa göndermeye çalışıyor.

rapchi55

Üye
    Konu Sahibi
Buradaki durum canlı ekrandaki karşı tarafa kartvizit gönderme durumundan kaynaklanıyor. Senin kartvizitini otomatik karşı tarafa göndermeye çalışıyor.

Akıllı telefon dedik aldık gerizekalı çıktın lan nokia. nese idare ediyoz artık ama başka bi çözümü varsa yardım edin yoksa kıracam bigün hattı .s

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Akıllı telefon dedik aldık gerizekalı çıktın lan nokia. nese idare ediyoz artık ama başka bi çözümü varsa yardım edin yoksa kıracam bigün hattı .s

Bu belirttiğin durum telefondan kaynaklanmıyor dostum. Başka bir hat takıp deneyebilirsin.

phasan

phasan

Üye

Ben 2 sene once avea kullandim ozamanda bendede gonderiuirdu

isooo_42

Üye
Benim eski telefonumda da vardı. Virüsten kaynaklanıyor olabilir. Her arama geldiği zaman giden kutusunu temizlediginızde kısa süreliğine düzeliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt