Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
msj gönderiliyor..
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
rapchi55
Üye
Konu Sahibi
msj gönderiliyor..
avea hattım sürekli mesaj gönderiliyor.. Dİyo kime gönderdiğinide bilmiyorum şerfsiz, benden gizli gizli biriyle kaynatıyo galiba bi yardımcı olurmusunuz..
place3461
Üye
başka bir telefona takip denedin mi
_erdal_
Üye
avea sim servis hizmetidir, kartı yeni telefona taktığımızda ayarların yapılması için otomatik gönderiyor
rapchi55
Üye
Konu Sahibi
her telefona taktıgımda aynı şeyi yapıyo sürekli mesaj gönderiliyor.. diyo .s
S.c.k.N
Üye
Bu normal bir şey gerçekte herhangi bir mesaj gitmemekte. Sim kartınız 128KB lik sim kartlardan ise sim kart menüsünde Canlı Ekran uygulamasını kapatın düzelme ihtimali var. Ancak bu bir sorun değildir.
öyle değil işte ne bana 'EVET' yazmam için mesaj geliyo nede aveya gidiyor. mesela birisini aradığımda kapattığım an sürekli mesaj gönderiliyor diyor her telefonu açtığımda sürekli geliyo bu yazı. dediğiniz canlı ekranıda kpattım ama değişen bişey yok
öyle değil işte ne bana 'EVET' yazmam için mesaj geliyo nede aveya gidiyor. mesela birisini aradığımda kapattığım an sürekli mesaj gönderiliyor diyor her telefonu açtığımda sürekli geliyo bu yazı. dediğiniz canlı ekranıda kpattım ama değişen bişey yok
Buradaki durum canlı ekrandaki karşı tarafa kartvizit gönderme durumundan kaynaklanıyor. Senin kartvizitini otomatik karşı tarafa göndermeye çalışıyor.
Buradaki durum canlı ekrandaki karşı tarafa kartvizit gönderme durumundan kaynaklanıyor. Senin kartvizitini otomatik karşı tarafa göndermeye çalışıyor.