Bekle atayım . - - - Eklendi - - - http://www.teknobiyotik.com/akilli-pc-sihirbazi.html?kayitid=5343
L-LumieRe Üye 07bilal' Alıntı: her şey çok güzel de kasa pek hoşuma gitmedi. Genişletmek için tıkla ... valla o zaman aç kasayı kendin beğen ne diyelim
07bilal' Alıntı: her şey çok güzel de kasa pek hoşuma gitmedi. Genişletmek için tıkla ... valla o zaman aç kasayı kendin beğen ne diyelim
Tropikal_Meyve Üye Konu Sahibi kusura bakma arkadaşım biraz emrivaki gibi oldu. Ben bir kasa begendim ismini söyleyeyimde bir bak
L-LumieRe Üye 07bilal' Alıntı: kusura bakma arkadaşım biraz emrivaki gibi oldu. Ben bir kasa begendim ismini söyleyeyimde bir bak Genişletmek için tıkla ... alalım elemanın ismini
07bilal' Alıntı: kusura bakma arkadaşım biraz emrivaki gibi oldu. Ben bir kasa begendim ismini söyleyeyimde bir bak Genişletmek için tıkla ... alalım elemanın ismini
L-LumieRe Üye 07bilal' Alıntı: aerocool strike x one advance 750 watt diye başlıyor Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız 1762 kargo dahil 1780 lira olur.
07bilal' Alıntı: aerocool strike x one advance 750 watt diye başlıyor Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız 1762 kargo dahil 1780 lira olur.
A3rman Üye ileride parça eklemesi yapmayacaksan 750 watt powera hiç gerek yok . Bence tipine aldanma kasanın .
Tropikal_Meyve Üye Konu Sahibi o zaman dedigimin hemen altında 550 watt olanı var. O olur demi - - - Eklendi - - - bir de kart okuyucu falan kasada var mı yoksa o da mı ayrı alınacak
o zaman dedigimin hemen altında 550 watt olanı var. O olur demi - - - Eklendi - - - bir de kart okuyucu falan kasada var mı yoksa o da mı ayrı alınacak
Tropikal_Meyve Üye Konu Sahibi o zaman aerocool strike x one advance 2xusb 3.0 portlu yazan onda güç kaynağı yok
A3rman Üye Hemde o seninisteğin kasada e -sata yok . - - - Eklendi - - - e sata ondada yok . 50-60 lira aşıyo olur mu ?
Hemde o seninisteğin kasada e -sata yok . - - - Eklendi - - - e sata ondada yok . 50-60 lira aşıyo olur mu ?
Tropikal_Meyve Üye Konu Sahibi ben de kasaya takılacak şekilde çıkış yeri var onu anakarta bağlasam olur mu
A3rman Üye Anlamadım ne var ? - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Buyur kasanın şekline bakma power iyidir 1730 lira galiba.
Anlamadım ne var ? - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Buyur kasanın şekline bakma power iyidir 1730 lira galiba.
A3rman Üye öyleyse bekle - - - Eklendi - - - kart okuyucu şart mı . ? - - - Eklendi - - - sitede koyuyorum geri kalkıyo stokta yok galba
öyleyse bekle - - - Eklendi - - - kart okuyucu şart mı . ? - - - Eklendi - - - sitede koyuyorum geri kalkıyo stokta yok galba
A3rman Üye boşver kart okuyucuyu 1800 liradan aşağı düşmüyo . - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - Kart okuyucu usb alırsın 10-15 liraya satarlar. - - - Eklendi - - - e-sata var kasada.
boşver kart okuyucuyu 1800 liradan aşağı düşmüyo . - - - Eklendi - - - Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız - - - Eklendi - - - Kart okuyucu usb alırsın 10-15 liraya satarlar. - - - Eklendi - - - e-sata var kasada.