Meb Tabletleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
badmus

badmus

Üye
    Konu Sahibi
Meb Tabletleri
Ben lise 1 e gectim. Simdi bu mebin tablet meselesi var. Acaba bu sene 9. Sınıflara dagitilacak mi? Bu arada mersindeyim. Simdi bi tane galaxy tab var bende iste bu tablet dagitilirsa kardesime verecem o yuzden merak ediyorum.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
pilot okulsa ve akıllı tahtaları bağladılarsa dağıtırlar

badmus

badmus

Üye
    Konu Sahibi
Hicbir fikrim yok.

abandonware

abandonware

Üye
galaxy tab'ı kardeşine vermeyi gelecekte "hayatımın hatası" diye tanımlarsın; haberin ola :ehe

• Beğen
Tepkiler: msafa1905
badmus

badmus

Üye
    Konu Sahibi
Yok be zaten yeni verecekleri de galaxy tab olacak :kıskıs:

badmus

badmus

Üye
    Konu Sahibi
General mobilenin tableti mi var :O

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
var :hmmm

- - - Eklendi - - -

bu arada hemen heveslenme babam öğretmen onların liseye de akıllı thstaları kurdular ama okul kitapları gelmiş demek ki hemen vermeyebiliyorlar

badmus

badmus

Üye
    Konu Sahibi
Simdi ne alaka anlamadim ben bu devlet dogru duzgun is yapmiyor arkadas?

General mobilenin tabletiyle samsungun tableti bir mi?

- - - Eklendi - - -

Ben bi arastirayim o mevzuyu. Bizim lisenin mudure sordurayim.

msafa1905

msafa1905

Üye
ya bu tablet işini unutun daha gelemez :D

15097

15097

Üye
Galaxy tab vereceğine ipad 1 yada 2 vereydi daha iyiydi ama sanırım bu yıl değilde bir dahaki yıl dağıtmaya devam edeceklermiş :allalla:

- - - Eklendi - - -

Galaxy tab vereceğine ipad 1 yada 2 vereydi daha iyiydi ama sanırım bu yıl değilde bir dahaki yıl dağıtmaya devam edeceklermiş :allalla:

abandonware

abandonware

Üye

- - - Eklendi - - -

olum apple gibi bir şirket bu tarz işlere girermi hiç :ehe

- - - Eklendi - - -

Simdi ne alaka anlamadim ben bu devlet dogru duzgun is yapmiyor arkadas?

General mobilenin tabletiyle samsungun tableti bir mi?

:zzz:

Eni Vici Vokke

Eni Vici Vokke

Üye
imam hatip'e gidiyorsan verilir onun dışında ki liselere verdikleri yok. hepsi gösteriş amaçlı :nono:

abandonware

abandonware

Üye
15097

15097

Üye
yani apple elit bir kesime hitap eden bir firma ve zaten oldukça zengin. bu sebepten dolayı ihaleye girmez zaten; öle biz apple istiyoruz apple'a yaptıralım denmiyor bu işlerde...
onu sormadım ama neyse :islik

FeRhAt0152

FeRhAt0152

Üye
arkadaşlar benim okulum ankara anadolu lisesi bizim okula dağıtıldı 5 sınıfın 4 üne şansa bizim sınıfa dağıtılmadı ama diğer 4 sınıfa dağıtıldı samsung galaxy tab 10.1 millet okul kapanmadan tabletleri kırdılar (yazılım yani) gta 3 falan yüklediler bu sene bizede verecekler inşallah okul pilot okul.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt