Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bilemiyorum ki yani bu konu hakkında uzun uzun konuşmuştuk bir ekran konusunda iPhone'larda uçak camlarındaki ve tren camlarındaki teknoloji kullanılıyor..Sonuçta Corning firması ile de önceden gelen bir anlaşma var yani Gorilla glass değil gorilla 2 değil zaten..Ben godzilla var diye biliyorum ve son çıkacak iPhone 5 de de bu kullanılacak sanırım
Bilemiyorum ki yani bu konu hakkında uzun uzun konuşmuştuk bir ekran konusunda iPhone'larda uçak camlarındaki ve tren camlarındaki teknoloji kullanılıyor..Sonuçta Corning firması ile de önceden gelen bir anlaşma var yani Gorilla glass değil gorilla 2 değil zaten..Ben godzilla var diye biliyorum ve son çıkacak iPhone 5 de de bu kullanılacak sanırım
Helikopter ve tren camlarında kullanılan camın teknolojisi olursa olur Bu sağlamlık ile alakalı değil aslında çünkü iPhone'un ekranını biliyoruz sağlam değil ve ısıl işlem de görüyor 603 de de bunu hiç duymadım şahsen ben sadece iPhone'da var diye biliyorum.
Helikopter ve tren camlarında kullanılan camın teknolojisi olursa olur Bu sağlamlık ile alakalı değil aslında çünkü iPhone'un ekranını biliyoruz sağlam değil ve ısıl işlem de görüyor 603 de de bunu hiç duymadım şahsen ben sadece iPhone'da var diye biliyorum.
anladımda benim anlamadığım sey su elimdeki 603 defalarca betona taş toprak üstüne jelatin olmadığı halde düşer hiçbirşey olmaz ama güya gorilla glass ekrana sahip abimin evo 3dsi yere ilk düşüşünde kırılır. Anlamadım gitti şu durumu yahu. Nokia bunun içine ne koyuyor acaba
anladımda benim anlamadığım sey su elimdeki 603 defalarca betona taş toprak üstüne jelatin olmadığı halde düşer hiçbirşey olmaz ama güya gorilla glass ekrana sahip abimin evo 3dsi yere ilk düşüşünde kırılır. Anlamadım gitti şu durumu yahu. Nokia bunun içine ne koyuyor acaba
Gorilla Glass'ı bu kadar büyütmeyin yahu Gorilla Glass kırılmaya değil çizilmeye dayanıklı zaten Corning'de Gorilla'nın abartıldığı kadar iyi olmadığını biliyor bence Gorilla Glass 2 çıkarıyor şimdi..
Gorilla Glass'ı bu kadar büyütmeyin yahu Gorilla Glass kırılmaya değil çizilmeye dayanıklı zaten Corning'de Gorilla'nın abartıldığı kadar iyi olmadığını biliyor bence Gorilla Glass 2 çıkarıyor şimdi..
yok büyütmedim de yani öyle bi telefona öyle bi telefon daha sağlam kalıyor onu anlamıyorum ben. Aradaki fiyat farkı da çabası 1200-550
603 ile evo 3d den bahsediyorum.
Boşver keyfine var bence böyle aletleri sakındıkça zarar gelir vallahi Benim eski monteyi 1 kere yere düşürmedim ama kılıf aldım okulun camından aşağı düşürmüş arkadaş
Aslında Jelatinsiz daha güzel oluyor ama çizilirse bütün hevesim kaçar
windows2
Üye
bnde turkcell t11 var saydammı alsam matmı
avcitalip
Üye
arkadaşta Arc S var onunki bile çizilmiş senin neo v 10 kere çizilir ama problem yapma bence sonuçta o telefonu kaç yıl kullanmayı düşünüyorsun ? en fazla 3-4 yıl daha bence eğer illa jelatin olsun dersen IPG alacaksın rahatına bakacaksın
Türe
Üye
Ya bugun gittim mat yapistirttim valla project butter gibi akiyo elim ama gecen baya mucadele veriyordum kaydirmak icin
Emma-Watson
Üye
Konu Sahibi
Beyler konu hort olacak ama 1 yıldır jelatinsiz kullkanıyorum neo v'yi tek çizik yok rahat olun.