Çözünürlüğü çok mu düşürüyor?

Çıkardım...
Telefon güneş gibi parlıyor sanki yemi bir telefonum oldu
- - - Eklendi - - -
Evet![]()
aynen öyle insana bi değişik geliyor 
Onları çıkartmak çok eğlenceli oluyor![]()
![]()
çok sağlam oturuyor onlar 
koli bandının açma yerini bulabilirsem denerim bende![]()
Abartılacak kadar cözünürlüğün düştüğü doğru değil. Bende 603 kullanıyorum ve mat jelatin kullanıyorum. Jelatin takmazsan çizilir. Gorilla glassta çiziliyor. Ağabeyim jelatinsız kullandı c601 i pisman oldu
2 Aydır Mat jelatin kullanıyorum Çözünürlük olayı canımı sıkmaya başladı
Fakat Mat Jelatinin
Kolay çizilmemesi
parmak izi tutmaması
parmağın kolay kayması
Hoşuma Gidiyor
Sizce Çıkartayım mı
Telefon Cizilir Mi
Kaliteli Saydam Jelatin Önerileriniz Var Mı?
![]()

adamım şarj cihazı ekran koruyucu jelatin yada telefonun arkasındaki aksesuar kapak vesaire turkcell iletişim merkezinde var ben herşeyi ordna alıyorum vaniksime![]()
bide ekrana çok sert vurur babasının telefonu hassas olmayan ekranlardan olduğu için öyle alışmış neyse uyandığım gibi çocuğun elinden hemen kaptım telefonu biraz ağladı zırladı ama ben bu telefonu aldırmak için az uğraşmadım
telefonu kesin çizik var keşke ekran koruyucuyu çıkarmasaydım düşüncesiyle elime aldığımda bir tane bile çizik yoktu
1 ay fallan oldu çıkaralı hala hemde ekran daha parlak kesinlikle çıkarmanızı öneriyorum (tırnakla çalışanlardansa önermiyorum samsung starımın ekranı mahfolmuştu 1 sene önce
)
alacaksan biraz pahalı ama IPG al diğerleri fasa fiso![]()

ULa bu sabah vakti gulmekten komtum ya harbiden öldüm

Kılıf, şarj cihazı ve ekran koruyucusu bulmak kadar zor bir şey yokKolay kolay bulunmazlar
![]()

Ha haistemesen gözüne sokarlar bak bundanda var diye![]()
Aynen 
Aklımda bulunsun IPG![]()
Çıkardım...
Telefon güneş gibi parlıyor sanki yemi bir telefonum oldu![]()

Bende seffaf var.. Elimin yagi teri falan ekranda iz birakiyor ister istemez.. bir de gunes isiginda parliyor.. Ellerim terleyince de algilamada gucluk cikariyor...
Mat almayi dusunuyorum bu sorunlari cozer miyim ki
Cozunurluk onemli degil..