İcerigi okadar geniski.... herale olur ama oke ha deyince olmuyor ilerlemek lazim tabikide. Ha bide bu iste para var...En basit programlama dilidir[/QUO TE]
Php web tabanlı yazılımı ag baglantısı olmadan da kullanılbilir mi mesala hesap makinası yazılımı
gün için bilgisayrın kaç defa açılıp kapandıgının kaydına tutan yazılımlar yapmak istesem
sonuç alabilirmiyim.![]()
Para kazanmak için bişeyler arıyordun bulmuşunİcerigi okadar geniski.... herale olur ama oke ha deyince olmuyor ilerlemek lazim tabikide. Ha bide bu iste para var...![]()
![]()
arayan parayıda bulur belayıda: program girişimin iyi olmuş
aynen oyleİso çok hoş olm videoanladım bu arada echo komutu daha kolaymış print ten sağol
![]()

Hackerlık'tan Daha Kolay 
Harbi guzelmi lan![]()

Evet php harbiden güzel bisey. Parada var ucunda. Bugun phpci arkadasim haftalığını aldıİsmail Bende Giriyorum Bu HobiyeHackerlık'tan Daha Kolay
- - - Eklendi - - -
![]()

Ya şu php ders 1 "ali" işini yapamadım ya
Evet php harbiden güzel bisey. Parada var ucunda. Bugun phpci arkadasim haftalığını aldı![]()
ne kadar aldı

Ya şu php ders 1 "ali" işini yapamadım yane kadar aldı
![]()
![]()

Ya kodlama varya "Ali Ayı Seviyor Falan" orayı
Bana sor nereyi anlamadın![]()
birde şunun tüyosunu istiyorum
Abi ben 1 hafta once ne yaptigimi burda soyleseydim suanda (ciddi diyorum) hapiste olabilirdim. Önemli bi devlet sitesini ele gecirdim ve icinde sirket ihaleleri vardı.. bukadar yeter galbabunu neden anlattim ya konuya donek
Kimse yemez diosunda sen raad ol abi benim arkadas ask.fm eklentisiyle 5.000 kisinin facesini veritabanina kaydettiyani vurus elimizde olsunda yedirmesi fazla zor olmaz
yedirme kısmı basit bile diyebiliriz. Yedirecemiz baya insan var.
![]()
Harbi guzelmi kanki![]()

Suan misafir var biraz mesgulum. Ali nerde bualamadim.. 2. dediginin tuyosunu vremem
Ya kodlama varya "Ali Ayı Seviyor Falan" orayıbirde şunun tüyosunu istiyorum
![]()

valla çokoş![]()

Tüyoyu verme.Bari şu oyuncak1,oyuncak2,ayşe,oyuncak php acılımı nasıl yapılıyor onu anlat
Suan misafir var biraz mesgulum. Ali nerde bualamadim.. 2. dediginin tuyosunu vremem
- - - Eklendi - - -
![]()
![]()

Reyiz php'yi ögrenmem lazım.sevgilim c## bile biliyor ben daha php'yi bilmiyorumYasar ne acilimi yahu![]()