Php Öğreniyoruz - MaxiPhp® (Dersler Güncellendi)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye
E senin dedigin yazilim web tabanli deil ki nete ihtiyac duysun :)

Türe

Türe

Üye
Web tabanli dedigim misal sohbet programi vs. ;)

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
En basit programlama dilidir[/QUO TE]

Php web tabanlı yazılımı ag baglantısı olmadan da kullanılbilir mi mesala hesap makinası yazılımı
gün için bilgisayrın kaç defa açılıp kapandıgının kaydına tutan yazılımlar yapmak istesem
sonuç alabilirmiyim.
İcerigi okadar geniski.... herale olur ama oke ha deyince olmuyor ilerlemek lazim tabikide. Ha bide bu iste para var... :ehe

Türe

Türe

Üye
Evet :ehe ama biraz pratige bakiyor bu da cok kolay unutuluyor :allalla:

tarxhn

tarxhn

Üye
arayan parayıda bulur belayıda:ehe: program girişimin iyi olmuş

Türe

Türe

Üye
İso çok hoş olm video :D anladım bu arada echo komutu daha kolaymış print ten sağol :ehe

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
MrTech

MrTech

Üye

Bana sor nereyi anlamadın :)
Ya kodlama varya "Ali Ayı Seviyor Falan" orayı :D birde şunun tüyosunu istiyorum :D

Abi ben 1 hafta once ne yaptigimi burda soyleseydim suanda (ciddi diyorum) hapiste olabilirdim. Önemli bi devlet sitesini ele gecirdim ve icinde sirket ihaleleri vardı.. bukadar yeter galba :D bunu neden anlattim ya konuya donek :D
Kimse yemez diosunda sen raad ol abi benim arkadas ask.fm eklentisiyle 5.000 kisinin facesini veritabanina kaydetti :oke: yani vurus elimizde olsunda yedirmesi fazla zor olmaz :oke: yedirme kısmı basit bile diyebiliriz. Yedirecemiz baya insan var. :oke:

MrTech

MrTech

Üye

Suan misafir var biraz mesgulum. Ali nerde bualamadim.. 2. dediginin tuyosunu vremem :)

- - - Eklendi - - -

:D :D
Tüyoyu verme.Bari şu oyuncak1,oyuncak2,ayşe,oyuncak php acılımı nasıl yapılıyor onu anlat :yavrum:

Türe

Türe

Üye
Yasar ne acilimi yahu :allalla:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt