Mat Jelatin...

Sponsorlu Bağlantılar

abandonware

abandonware

Üye
gorilla glass ise asla kullanmana gerek yok. ben şahsen kullanmıyorum :) fabrika çıkışlı jelatinsiz ise jelatinsiz devam et.

KarakayA67

:-D hala kararszm cıkartmakta jelatni

cukuleaks

Üye
Galaxy s jelatin aldım 1 saat bile kullanmadım orjianl haliyle kullanıyorum harika ötesi. 1 tane çizik bulanı ayakta alkışlarım. Ha bu arada gorilla glass hem galaxy s hem neo v. Öyle biliyorum :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
Galaxy s jelatin aldım 1 saat bile kullanmadım orjianl haliyle kullanıyorum harika ötesi. 1 tane çizik bulanı ayakta alkışlarım. Ha bu arada gorilla glass hem galaxy s hem neo v. Öyle biliyorum :)

önce nemli bi bezle tertemiz sil daha sonra güneşe tut ekranı bak bakayım :D

KarakayA67

Xperi ray war jelatnı kaldrsam czilrmı ya :-D

cukuleaks

Üye

önce nemli bi bezle tertemiz sil daha sonra güneşe tut ekranı bak bakayım :D
Çizikten kastım gözle görülür elle anlaşılır bir çizik yok. ona bakarsan sen mikro çiziklere bakıyorsun. Sende jelatin koy kullan 1 ay sonra çıkart ekrana bak bakim çizik varmı yokmu :D ;)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Çizikten kastım gözle görülür elle anlaşılır bir çizik yok. ona bakarsan sen mikro çiziklere bakıyorsun. Sende jelatin koy kullan 1 ay sonra çıkart ekrana bak bakim çizik varmı yokmu :D ;)

jelatin ile zaten olmaz :D bende 603 var ben de jelatinsiz kullanıyorum bendeki çizikler de aynı şekilde. Ekran temizse güneşte belli oluyor ama kirliyse hiç belli olmuyor :ehe

MasteLaa

MasteLaa

Üye

jelatin ile zaten olmaz :D bende 603 var ben de jelatinsiz kullanıyorum bendeki çizikler de aynı şekilde. Ekran temizse güneşte belli oluyor ama kirliyse hiç belli olmuyor :ehe
Benim telefonu ben özel yaptırdım Gorilla Glass 2 + Uçak ve tren camının teknolojisi bir de Gorillanın üzerine Godzilla eklettim hem iPhone hem S2 oldu :ehe Şaka bir yana bende de mat vardı bir çıkardım oh be dedim :D

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

Benim telefonu ben özel yaptırdım Gorilla Glass 2 + Uçak ve tren camının teknolojisi bir de Gorillanın üzerine Godzilla eklettim hem iPhone hem S2 oldu :ehe Şaka bir yana bende de mat vardı bir çıkardım oh be dedim :D

godzilla güzelmiş :ehe :kop:
aynen bende güneş altında 603ün ekranını göremeyince sinir okuyordum en sonunda çıkardım gözlerim kamasti :ehe

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
Ben hala jelatin almadım çizilmesin cihaz :D

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Ben hala jelatin almadım çizilmesin cihaz :D
Boşver keyfine var bence böyle aletleri sakındıkça zarar gelir vallahi :D Benim eski monteyi 1 kere yere düşürmedim ama kılıf aldım okulun camından aşağı düşürmüş arkadaş :D

Üst Alt