WP 7.8 Güncellemesinde Son Durum!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türe

Türe

Üye
Oh valla Apple bile yapmadi bunu :zzz:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bu haber Türk internet sitelerinde bizden iki gun sonra yayinlandi:kop2:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
teşekkurler arkadaşlar. Bulutsuzgece arkadaşimizin emegi buyuk. Eline koluna saglik.
Ayrica bu malum sitenin yoneticileri de bizi karalamaz mi bizim haberlerimizi caliyorlar diye koptum:kop:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece, kullanıcıadları, Cihanî Sultan ve 1 kişi daha
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
teşekkurler arkadaşlar. Bulutsuzgece arkadaşimizin emegi buyuk. Eline koluna saglik.
Ayrica bu malum sitenin yoneticileri de bizi karalamaz mi bizim haberlerimizi caliyorlar diye koptum:kop:
Tam sopalık bunlar abi sopa:

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları ve Cihanî Sultan
enterneoll

enterneoll

Üye
flash player artık hiç bir mobil platforma destek vermiyor :( ama androidde daha 1-2 yıl kullanılır :)

15097

15097

Üye
  • Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

Adres ver gidip dövelim abi :dayak::dover::sopa::bottom::pokey::destere::catcat::gun1::box

- - - Eklendi - - -

flash player artık hiç bir mobil platforma destek vermiyor :( ama androidde daha 1-2 yıl kullanılır :)

1-2 yıl mı ne yaptın kardeşim :D Adobe durmadan güncelleme çıkarıyor olsun olsun -o da olmaz da- 1 yıl sürsün.Ondan sonra flash lite'dan farkı kalmaz malesef :(

cuneyt612

Üye
21 ocak- 31 ocak tarihleri arasında yayınlanıyor. tr dil desteği olmayacagnı düşünüyorum. nokia care suite yazılımında dünyaynını bi çok ülkesine yayımlanıyor. resmi olarak bu ay sonuna kadar yayınlanacagı duyuruldu. ben bu yazılımla yükledim lumia 800 de kullandım. tr dil desteği yok. diger wp8'in bazı özellikleri mevcut.

_RYUK_

_RYUK_

Üye
wp 7.8 den sonra cihazlar güncelleme alacak mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt