Superwipe hkknd.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Superwipe hkknd.
wipe duydum da superwipe yapınca sistem temizleniyormuş. Yapınca telefon download moduna geçer mi yoksa anında zip ile mi yüklemek lazım? Pm atacaktım kapatmışsın :D

Türe

Türe

Üye
Zip ile yukleyeceksin abi :)

cukuleaks

Üye
zip :oke:

PriZm

PriZm

Üye
cevap vermeye gerek kalmamış :D

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
bunu yaptıktan sonra odinden yükleyebiliyor muyuz onu sormuştum :d: zararı var mı

Türe

Türe

Üye
Hayir bu superwipe normalde yapilan format cache/data/ formatla esdeegerdir

Türe

Türe

Üye
Onlari temizliyor yani wipe data/cache den daha iyi yapiyor ama en iyisi telefon hafizasini formatlayip rom kurmak. Gercekten o zaman performansi daha iyi aliyorsun

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
Onlari temizliyor yani wipe data/cache den daha iyi yapiyor ama en iyisi telefon hafizasini formatlayip rom kurmak. Gercekten o zaman performansi daha iyi aliyorsun

Öyle yapıp rom yüklemeden telefonu kapatırsam brick olur mu? Download moda alabilir miyim

Türe

Türe

Üye

Öyle yapıp rom yüklemeden telefonu kapatırsam brick olur mu? Download moda alabilir miyim

Telefon hafizasini formatladiktan sonra olmaz sanirim ama tam emin degilim. Olabilirde sanirim en iyisi yukledikten sonra formatlamak

TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
enes122

enes122

Üye
S2 kulanırken superwipe yapıp odin den resmi rom kurmustum hic bir sorun çıkmadı hatta superwip yapıp telefonU kapatp açmak istedim samsung yazısında takılı kaliyo sadece download mod a alabiliyordum

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
TheMadness

TheMadness

Üye
    Konu Sahibi
S2 kulanırken superwipe yapıp odin den resmi rom kurmustum hic bir sorun çıkmadı hatta superwip yapıp telefonU kapatp açmak istedim samsung yazısında takılı kaliyo sadece download mod a alabiliyordum

Teşekkürler lazım olursa yaparım :) konu kilitlenebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt