Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Superwipe hkknd.
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TheMadness
Üye
Konu Sahibi
Superwipe hkknd.
wipe duydum da superwipe yapınca sistem temizleniyormuş. Yapınca telefon download moduna geçer mi yoksa anında zip ile mi yüklemek lazım? Pm atacaktım kapatmışsın
Telefon hafızası derken? Ben system içinde kalan artıkları temizlemek istiyorum. + odin ile rom atacağım.
Türe
Üye
Onlari temizliyor yani wipe data/cache den daha iyi yapiyor ama en iyisi telefon hafizasini formatlayip rom kurmak. Gercekten o zaman performansi daha iyi aliyorsun
Onlari temizliyor yani wipe data/cache den daha iyi yapiyor ama en iyisi telefon hafizasini formatlayip rom kurmak. Gercekten o zaman performansi daha iyi aliyorsun
S2 kulanırken superwipe yapıp odin den resmi rom kurmustum hic bir sorun çıkmadı hatta superwip yapıp telefonU kapatp açmak istedim samsung yazısında takılı kaliyo sadece download mod a alabiliyordum
S2 kulanırken superwipe yapıp odin den resmi rom kurmustum hic bir sorun çıkmadı hatta superwip yapıp telefonU kapatp açmak istedim samsung yazısında takılı kaliyo sadece download mod a alabiliyordum