C6-01 wifi sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muron70

muron70

Üye
    Konu Sahibi
C6-01 wifi sorunu
Merhaba arkadaşlar cihaz wifi ağını buluyor fakat bağlanmıyor şifre falanda yok tıklıyorum ağın üstüne bağlanıyor diyor sonra hemen bilinmiyor çıkıyor hemen neden olur acaba ??

backwater

backwater

Üye
kullanıdıgın wifi modem senin mi yoksa başka bi yerde mi bağlanmaya çalısıyorsun

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
oncelikle o wlan ağını sil ve yeniden arat

muron70

muron70

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];5229891' Alıntı:
oncelikle o wlan ağını sil ve yeniden arat

nasil silebilirim agi acaba ayricada modem benim.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
nasil silebilirim agi acaba ayricada modem benim.

ayarlar+bağlantı+ayarlar+ağ hedeflerı+ordakı şebeke internet ayarları ve wap servısleri haricinde olanları sil.not bazen wlan ağı öperatör internetı olarak görünebilır içeriğine bakarak silmeni öneririm ayrica kategorısiz varsa onuda sil.

muron70

muron70

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];5231690' Alıntı:

ayarlar+bağlantı+ayarlar+ağ hedeflerı+ordakı şebeke internet ayarları ve wap servısleri haricinde olanları sil.not bazen wlan ağı öperatör internetı olarak görünebilır içeriğine bakarak silmeni öneririm ayrica kategorısiz varsa onuda sil.
dediginiz yere girdim ama orda sil diye bir ibare yok nasil silebilirim.

muron70

muron70

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];5237527' Alıntı:

bağlantının uzerine basılı tut
ustam dediklerini yaptım ama gene olmuyor şifreyi giriyorum tamam diyorum bağlanıyor diyor sonra tekrar bilinmiyor yazıyor ne şifreyi kabul ettiğini söylüyor nede başka bişey telefon daha yeni aldım başka wifiden denedim ama sonuç gene aynı başka bir öneriniz var mı acaba ??

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ustam dediklerini yaptım ama gene olmuyor şifreyi giriyorum tamam diyorum bağlanıyor diyor sonra tekrar bilinmiyor yazıyor ne şifreyi kabul ettiğini söylüyor nede başka bişey telefon daha yeni aldım başka wifiden denedim ama sonuç gene aynı başka bir öneriniz var mı acaba ??

bağlanıyor dediğinde tekrar tikla bakalım

- - - Eklendi - - -

modem ayarlarından wpa2 varsa onu seç birde

muron70

muron70

Üye
    Konu Sahibi
hiçbir şekilde bağlanmıyor daha önce aynı modemle birkez bağlanmıştım ama şimdi bağlanamıyorum başka ne olabilir acaba ??

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
wpa/wpa2 mi seçili

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
aynısı bende de oluyodu sim kartı yeni taktıgımda falan telefonu kapatıp açınca düzeliyodu :bilmm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt