Zevk meselesi ama ben olsam indigo alırdım![]()

indigo daha havalı
indigo alayım diyorum ama sonra acaba siyah alsam daha mı iyi olur ki diyorum![]()

Nerde kullanacaksın ? Yani evde bilgisayardaysa çok da önemli bi sorun değilona göre cevap verelim
![]()

Hicbirii ..![]()

Burada yazılanlara aldanma, kıyafet ve özellikle ayakkabı seçimine göre düşün. Yani renk uyumunu. Komik gözükebilir, sırıtabilir. Gerçi iki renk de koyu ama yine de fark var kendin hayal et uyumunu
dışarda müzik dinlerken falan. Bilgisayarda kullanmayacağım.

Burada yazılanlara aldanma, kıyafet ve özellikle ayakkabı seçimine göre düşün. Yani renk uyumunu. Komik gözükebilir, sırıtabilir. Gerçi iki renk de koyu ama yine de fark var kendin hayal et uyumunu![]()
bir de yeni mp3 çalar alıcam
bununla indigo daha uyumlu olur herhalde 
Burada yazılanlara aldanma, kıyafet ve özellikle ayakkabı seçimine göre düşün. Yani renk uyumunu. Komik gözükebilir, sırıtabilir. Gerçi iki renk de koyu ama yine de fark var kendin hayal et uyumunu![]()

Bunu alacaksan indigo daha mantıklı geldi bana da
işte ikisi de uyar gibibir de yeni mp3 çalar alıcam
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbunu almayı düşünüyorumbununla indigo daha uyumlu olur herhalde
![]()

Bunu alacaksan indigo daha mantıklı geldi bana da![]()

bomboş olması biraz kötü geldi bana aslında
doğru aslında bir de kulaklığın üstünde yazı falan hiçbir şey yok siyah pek iyi durmayabilir![]()
![]()
belki kafada daha çekici duruyordur bilemem 
Ben olsam siyahi tercih ederim. beyaz dikkat çeker.

bomboş olması biraz kötü geldi bana aslındabelki kafada daha çekici duruyordur bilemem
![]()
çok param olsa giderim basarım parayı 1000 liralık beatslerden alırım hem boş değil hem de ayrı bir havası var