Sizce Hangisi Karar Veremedim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Sizce Hangisi Karar Veremedim

bu kulaklıktan alıcam ama rengine karar veremedim sizce hangisi?

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
siyah :good:

• Beğen
Tepkiler: Oğuzhan
15097

15097

Üye
Zevk meselesi ama ben olsam indigo alırdım :hmmm

• Beğen
dready112

dready112

Üye
Nerde kullanacaksın ? Yani evde bilgisayardaysa çok da önemli bi sorun değil :) ona göre cevap verelim :)

Eni Vici Vokke

Eni Vici Vokke

Üye
[h=1]İNDİGO DAHA :pro:[/h]

• Beğen
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Hicbirii .. :)

15097

15097

Üye
indigo al oğuzhan siyah artık çok sıradan indigo daha az kişide vardır :D

dready112

dready112

Üye

dışarda müzik dinlerken falan. Bilgisayarda kullanmayacağım. :)

Burada yazılanlara aldanma, kıyafet ve özellikle ayakkabı seçimine göre düşün. Yani renk uyumunu. Komik gözükebilir, sırıtabilir. Gerçi iki renk de koyu ama yine de fark var kendin hayal et uyumunu :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Burada yazılanlara aldanma, kıyafet ve özellikle ayakkabı seçimine göre düşün. Yani renk uyumunu. Komik gözükebilir, sırıtabilir. Gerçi iki renk de koyu ama yine de fark var kendin hayal et uyumunu :)

işte ikisi de uyar gibi :D bir de yeni mp3 çalar alıcam bunu almayı düşünüyorum :) bununla indigo daha uyumlu olur herhalde :)

15097

15097

Üye
:hmmm

dready112

dready112

Üye

işte ikisi de uyar gibi :D bir de yeni mp3 çalar alıcam bunu almayı düşünüyorum :) bununla indigo daha uyumlu olur herhalde :)
Bunu alacaksan indigo daha mantıklı geldi bana da :)

15097

15097

Üye
Bu kırmızı mp3'e indigo da uyumlu olur siyahta uyumlu olur :evet:

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: dready112
dready112

dready112

Üye

doğru aslında bir de kulaklığın üstünde yazı falan hiçbir şey yok siyah pek iyi durmayabilir :hmmm :tşk:
bomboş olması biraz kötü geldi bana aslında :) belki kafada daha çekici duruyordur bilemem :)

lgkg300

lgkg300

Üye
Ben olsam siyahi tercih ederim. beyaz dikkat çeker.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Ben olsam siyahi tercih ederim. beyaz dikkat çeker.

beyaz ne alaka beyaz almıcam ki zaten :D

- - - Eklendi - - -

bomboş olması biraz kötü geldi bana aslında :) belki kafada daha çekici duruyordur bilemem :)

valla bana en uygun kulaklık bu gibi geldi kafa bantlı kulaklık seiyorum ben 40-50 tllik kulaklıklar iyi değil fiyatı en uygun bunu buldum d&rda da denedim çok rahat bu yüzden bunu seçtim :) çok param olsa giderim basarım parayı 1000 liralık beatslerden alırım hem boş değil hem de ayrı bir havası var :D

• Beğen
Tepkiler: dready112
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt