HTC One X+’dan Haber Var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
H.TOGAN

H.TOGAN

Üye
Birincisi bunu sen ben gibi bir adam iddia etmiş htc'den gelen birşey yok.
İkincisi ben one x'ten memnunum adamlar benim işimi gören telefonu yapmış ben bu özellikleriyle aldım bu telefonu hiçte pişman değilim. Ha one x'i olup illa bende son model telefon olmalı diyenler olabilir onlara birşey diyemem.

Hocam zaten one x e teknolojiden anlayan kimse laf etmez;) bizim buradaki serzenisimiz htc firmasının insanları enayi zannedip one x in üzerine böyle bir cihaz çıkartması. Nedir one x kullanıcılarının en büyük şikayeti? Bildiğim kadarıyla normal kullanımda bataryanın 16 saat gibi bir zaman diliminde bitmesi değil mi? (Sizde one x kullanıyorsunuz bataryanın durumunu benden daha iyi bilirsiniz) E simdi one x de 1800 mh. lık bir batarya problemi varken , ben burdan htc yetkililerine sesleniyorum one x + yı neden 1800 mh. olarak cıkarttınız! siz neyin kafasını yaşıyorsunuz htc yetkilileri diyorum ve konuyu burda kapatıyorum....

Kapatamadım :ehe Bir s3 kullanıcısı olarak valla one x sahiplerine yapılan bu zulmü kınıyorum. :ehe

avcitalip

avcitalip

Üye
Haber için teşekkürler. Yalnız dikkatimi çeken bir olay var htc firması herhalde müşterilerini keriz yerine koyuyor yada öyle zannediyor. Htc one x+ nın piyasaya çıkma sebebi ne olabilir? Elbetteki htc one x in eksikliklerini kapatmaya çalışmasından dolayı böyle bir cihaz çıkartabilir htc firması ; ama one x+ nın özelliklerine bir bakayım dedim 1.7 ghz. yükseltilmesine rağmen islemciler , bataryası halen 1800 mh. ve cıkartılamıyor. Herhalde htc firması müşterilerine büyük bir saka yapmak istedi ve böyle bir cihaz çıkardı......

Aynen, 1800 mAh batarya yetmez o telefona 2100 mAH bataryalı S3 üm bir günü zor çıkarıyor one x çakılıp kalır bence birde Tegra falanda var :@

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Ben bunu daha once lumia900 u sgs3 ve one x ile karsilastiranlara soylemistim burada da tekrarliyorum. Wp8 ciktigi zamanlarda mutlaka htc ve samsung da jelly bean yuklu android cihazlari cikaricaklardir. Ayni donemlerde ios6 6.nesil iphone'un da cikicagini dusunursek htc ve samsung aylar once cikardiklari ve belirli bir piyasa doygunluguna ulasmis cihazlarla wp8 ve iphone'a karsi duramazlar. Bu yuzden mutlaka jelly bean yuklu en az birer modelle cevap vermek isteyeceklerdir.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve kullanıcıadları
.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Lan htc

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

vanix gülün suçu ne ? :ehe knk ama normal one x daha iyi bu çift çekirdekmiş :oke:

28nm snapdragon dual core crait işlemci cortex a9 tabanli bir quad core işlemci performansi verir. Ornek htc one x / one s testleri:)

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Uruloki

Uruloki

Üye

28nm snapdragon dual core crait işlemci cortex a9 tabanli bir quad core işlemci performansi verir. Ornek htc one x / one s testleri:)

O testlere birde şimdi bakin isterseniz modum ve hatta jb s3 le bule karsilastirin ayrica ekran farkinida araya katin ayni islemciye sahip one xl var onunla karsilatirdiginizda sonucu gorun

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

O testlere birde şimdi bakin isterseniz modum ve hatta jb s3 le bule karsilastirin ayrica ekran farkinida araya katin ayni islemciye sahip one xl var onunla karsilatirdiginizda sonucu gorun
Kardesim one xl'yi hicbir karsilastirmaya karistirmayin derim. Ondaki chipset tamamen farkli hem de at&t romu cok farkli bize olcu olmamali. Jb ile karsilastirmasini da gordum de ben stock romdan bahsediyorum. Jbli one x ile ics li one s karsilastirmasi da aldatir bu iki cihazin adil karsilastirmasi icin ikisinin de resmi jb guncellemesini almasini beklemek veya mevcut stock romlarla karsilastirmak daha saglikli olur.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
MasteLaa

MasteLaa

Üye

Malesef degil hatta samsung bu yuzden cok elestiri aldi. Teknoloji sakliyor elindeki hazir teknolojiyi tepe cihazinda kullanmiyor diye.
Bence yanlış yapıyor zaten elinde A15 var ama kullanmıyor belki Note2'de de kullanılmayacak.Bana göre zaten A15'den iyileri çıkacaktır Samsung'un kullanması lazım.

thuglife

thuglife

Üye
Resmen one x alanlara hakaret. Rezillikten baska bisey degil. Tesekkurler.
:oke:

- - - Eklendi - - -

Nokia çok yapmıştı bu taktiği,yeni çıkardığı her telefonda bir yada iki tane eksik koyup hemen bir üst model çıkarıp onlara koyardı o eksikleri ama şuan nokia nın halini görüyorsunuz,battı batacak insanlar gözünü açtı,htc de aynı yoldan giderse nokia ile aynı akıbeti paylaşabilir.

Kerim.

Kerim.

Üye
:oke:

- - - Eklendi - - -

Nokia çok yapmıştı bu taktiği,yeni çıkardığı her telefonda bir yada iki tane eksik koyup hemen bir üst model çıkarıp onlara koyardı o eksikleri ama şuan nokia nın halini görüyorsunuz,battı batacak insanlar gözünü açtı,htc de aynı yoldan giderse nokia ile aynı akıbeti paylaşabilir.
Nokia artık batmaz lumia lar sayesinde

Uruloki

Uruloki

Üye

Kardesim one xl'yi hicbir karsilastirmaya karistirmayin derim. Ondaki chipset tamamen farkli hem de at&t romu cok farkli bize olcu olmamali. Jb ile karsilastirmasini da gordum de ben stock romdan bahsediyorum. Jbli one x ile ics li one s karsilastirmasi da aldatir bu iki cihazin adil karsilastirmasi icin ikisinin de resmi jb guncellemesini almasini beklemek veya mevcut stock romlarla karsilastirmak daha saglikli olur.

Abi neyi farkli alla sen her sey ayni lte cipe sahip hatta oyleki daha once ona guncelleme geliyor be ise hala stok ics den bahsedihorum 2.17 versiyonundan yani hala gsmarena gibi ayni benchmark i soyluyorsun adamlar neler yapti istersen one s in en iyi ics romuyla one x in ics rom unu karsilastir bak o zaman ne oluyor yani stok hali dahi geciyor yani sen one x i hala 4.0.3 mu saniyorsun yapma allah askina cihaz olmus 4.0.4 s3 u gume goturuyor hala one s tarafindan geciliyor ayrica onu bunu gectim one s in ekran cozunurlugunu niye katmiyorsun

Uruloki

Uruloki

Üye
Hatta sunu da sorayim chipset farkli diyorsun bak islemciye bak ram e bak gpu ya performans bunlar ee hepsi one s ile ayni yani daha ne tabi ekran çözünürlüğü ayni olunca qualcomm cozurt ediyor simdide cikmis konsol seviyesinde grafik nerde o grafik peki o olayi sadece thd oyunda yapabiliyorsun ki artik yeni thd oyunlar chainfire da yemiyor eee(bosuna onlar efekt diye yazmayin grafik dedigin boyle oluyor aslinda efekt ise instagram gibi olur) tutturmusunuz bir film one x kardesine yeniliyor nerde yeniliyor ya gsmarena utanmasa one x in puanlardan bile silecek eski puanlari verip verip duruyor ayiptir az xda yi takip edin adamlar şov cekiyor resmen

Uruloki

Uruloki

Üye
Abi srnin için gittim xda da one s forumlarına baktim son guncellemeden sonra quadrant skoru cogu kisinin 5400 eee kknu var isteyen one x in stok halinin kac puan yaptkginj gorebilir(ki hicde guvenmem benchmarklara ama bu kadar israr edince)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bu tür cihazların yeni jenerasyonunu beklemek çok daha mantıklı orjinalini satın almaktansa :ehe

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Android Bence HTC'ye Yakismiyorrr .. :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt