Android Bence HTC'ye Yakismiyorrr .. :/ :hmmm
thuglife Üye Mazlum Somer' Alıntı: Android Bence HTC'ye Yakismiyorrr .. :/ Genişletmek için tıkla ... evet HTC ye windows yada mac işletim sistemi yakışırdı.
Mazlum Somer' Alıntı: Android Bence HTC'ye Yakismiyorrr .. :/ Genişletmek için tıkla ... evet HTC ye windows yada mac işletim sistemi yakışırdı.
Türe Üye thuglife' Alıntı: evet HTC ye windows yada mac işletim sistemi yakışırdı. Genişletmek için tıkla ... Mac degil ios
thuglife' Alıntı: evet HTC ye windows yada mac işletim sistemi yakışırdı. Genişletmek için tıkla ... Mac degil ios
Türe Üye TALIPAVCI' Alıntı: iPhone Operating System Genişletmek için tıkla ... Ne farketcek allah askina
Türe Üye Furkan Güneş' Alıntı: Yine alakasız mesajlar geliyor silinecekler Genişletmek için tıkla ...
15097 Üye thuglife' Alıntı: evet HTC ye windows yada mac işletim sistemi yakışırdı. Genişletmek için tıkla ... yakışırdı da mac işletim sistemini ceplere taşımaz herhalde Apple ile HTC
thuglife' Alıntı: evet HTC ye windows yada mac işletim sistemi yakışırdı. Genişletmek için tıkla ... yakışırdı da mac işletim sistemini ceplere taşımaz herhalde Apple ile HTC
abandonware Üye ya bi yürü git (yani haber kaynağına ) o telefonda adreno 320 kullanılacak. - - - Eklendi - - - thuglife' Alıntı: evet HTC ye windows yada mac işletim sistemi yakışırdı. Genişletmek için tıkla ... yok hayır; winows 8 yakışır. win 7 kuracak halleri yok. son olarak mac - - - Eklendi - - - Mazlum Somer' Alıntı: Android Bence HTC'ye Yakismiyorrr .. :/ Genişletmek için tıkla ... e ne yakışcek medem wp 8 mi?
ya bi yürü git (yani haber kaynağına ) o telefonda adreno 320 kullanılacak. - - - Eklendi - - - thuglife' Alıntı: evet HTC ye windows yada mac işletim sistemi yakışırdı. Genişletmek için tıkla ... yok hayır; winows 8 yakışır. win 7 kuracak halleri yok. son olarak mac - - - Eklendi - - - Mazlum Somer' Alıntı: Android Bence HTC'ye Yakismiyorrr .. :/ Genişletmek için tıkla ... e ne yakışcek medem wp 8 mi?
Kerim. Üye veyseloglu' Alıntı: ya bi yürü git (yani haber kaynağına ) o telefonda adreno 320 kullanılacak. - - - Eklendi - - - yok hayır; winows 8 yakışır. win 7 kuracak halleri yok. son olarak mac - - - Eklendi - - - e ne yakışcek medem wp 8 mi? Genişletmek için tıkla ... aslında yakışmış http://www.htcphonepedia.com/wp-content/uploads/2012/08/15pe.jpg
veyseloglu' Alıntı: ya bi yürü git (yani haber kaynağına ) o telefonda adreno 320 kullanılacak. - - - Eklendi - - - yok hayır; winows 8 yakışır. win 7 kuracak halleri yok. son olarak mac - - - Eklendi - - - e ne yakışcek medem wp 8 mi? Genişletmek için tıkla ... aslında yakışmış http://www.htcphonepedia.com/wp-content/uploads/2012/08/15pe.jpg