:ah::mahcup: ne kadar fesatım ya ben :( bencede :ehe
15097 Üye kingmor' Alıntı: nextmana söylerim ben hadi iyisin torpillisin yine Genişletmek için tıkla ... yine mi torpilliyim daha önce torpil yapılmadı ki bana
kingmor' Alıntı: nextmana söylerim ben hadi iyisin torpillisin yine Genişletmek için tıkla ... yine mi torpilliyim daha önce torpil yapılmadı ki bana
Tuba.Erva Üye Jack-Sparrow' Alıntı: öyle işte istemiyosan boşver Genişletmek için tıkla ... arkadas listem disindakilere kapali özelim.bosver ondan kardes.burdan knsz
Jack-Sparrow' Alıntı: öyle işte istemiyosan boşver Genişletmek için tıkla ... arkadas listem disindakilere kapali özelim.bosver ondan kardes.burdan knsz
OttomaN TigeR Üye Tuba.Erva' Alıntı: bizim tayfa nerde herkes uyumus arkadas Genişletmek için tıkla ... bende onu sordum kimse yok
Tuba.Erva' Alıntı: bizim tayfa nerde herkes uyumus arkadas Genişletmek için tıkla ... bende onu sordum kimse yok
15097 Üye Jack-Sparrow' Alıntı: Bak ben çok normal birisi değilim anladın mı Genişletmek için tıkla ... Nasıl yani? Psikolojik sorunların mı var
Jack-Sparrow' Alıntı: Bak ben çok normal birisi değilim anladın mı Genişletmek için tıkla ... Nasıl yani? Psikolojik sorunların mı var
Kingmortall Üye 15097' Alıntı: yine mi torpilliyim daha önce torpil yapılmadı ki bana Genişletmek için tıkla ... yok yapılmadı hadi gene iyisin köftehor
15097' Alıntı: yine mi torpilliyim daha önce torpil yapılmadı ki bana Genişletmek için tıkla ... yok yapılmadı hadi gene iyisin köftehor
.Behzat Ç. Üye Ben kendim bi sorunum zaten adamım sakin annem arıyor ben ufak bi mola veriyim 5-10 dkya buradayım saygılar
Ben kendim bi sorunum zaten adamım sakin annem arıyor ben ufak bi mola veriyim 5-10 dkya buradayım saygılar
Tuba.Erva Üye OttomaN TigeR' Alıntı: bende onu sordum kimse yok Genişletmek için tıkla ... mobil bakmasam bende gelmiycem zaten
OttomaN TigeR' Alıntı: bende onu sordum kimse yok Genişletmek için tıkla ... mobil bakmasam bende gelmiycem zaten
OttomaN TigeR Üye Tuba.Erva' Alıntı: mobil bakmasam bende gelmiycem zaten Genişletmek için tıkla ... uzun zamandır konularda da denk gelmedik aslında baştan sormadım ama nasılsın? Bir yaramazlık yok inşallah.
Tuba.Erva' Alıntı: mobil bakmasam bende gelmiycem zaten Genişletmek için tıkla ... uzun zamandır konularda da denk gelmedik aslında baştan sormadım ama nasılsın? Bir yaramazlık yok inşallah.
Tuba.Erva Üye yok ya is guc zamanim olmuyor sadece.bakmakta istemiyorum ortam dagildigi icin.iyiym cok sukur seni sormali
yok ya is guc zamanim olmuyor sadece.bakmakta istemiyorum ortam dagildigi icin.iyiym cok sukur seni sormali
15097 Üye kingmor' Alıntı: uykun var galiba Genişletmek için tıkla ... yok, benim en sevdiğim smile'lardan biridir
kingmor' Alıntı: uykun var galiba Genişletmek için tıkla ... yok, benim en sevdiğim smile'lardan biridir
OttomaN TigeR Üye Tuba.Erva' Alıntı: yok ya is guc zamanim olmuyor sadece.bakmakta istemiyorum ortam dagildigi icin.iyiym cok sukur seni sormali Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin, bende iyiyim çok şükür.
Tuba.Erva' Alıntı: yok ya is guc zamanim olmuyor sadece.bakmakta istemiyorum ortam dagildigi icin.iyiym cok sukur seni sormali Genişletmek için tıkla ... Allah iyilik versin, bende iyiyim çok şükür.
Kingmortall Üye 15097' Alıntı: yok, benim en sevdiğim smile'lardan biridir Genişletmek için tıkla ... haa tamam ozaman sıkıntı yok - - - Eklendi - - - FirstPioneer' Alıntı: - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin kardeş
15097' Alıntı: yok, benim en sevdiğim smile'lardan biridir Genişletmek için tıkla ... haa tamam ozaman sıkıntı yok - - - Eklendi - - - FirstPioneer' Alıntı: - - - Eklendi - - - Genişletmek için tıkla ... hoşgeldin kardeş
15097 Üye kingmor' Alıntı: haa tamam ozaman sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... Foruma üye oldugumdan beri ilk defa bu smile'ı yapan biri oldu
kingmor' Alıntı: haa tamam ozaman sıkıntı yok Genişletmek için tıkla ... Foruma üye oldugumdan beri ilk defa bu smile'ı yapan biri oldu
Tuba.Erva Üye Türe' Alıntı: Tuba abla hic gormuyosun bizi Genişletmek için tıkla ... oyy kuzum selam verdin de gormedimmi : D mobilim.ondan gördügüme yaziyorum.nasilsin bakim
Türe' Alıntı: Tuba abla hic gormuyosun bizi Genişletmek için tıkla ... oyy kuzum selam verdin de gormedimmi : D mobilim.ondan gördügüme yaziyorum.nasilsin bakim