Windows 8 sorular ve görüşler.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Windows 8 sorular ve görüşler.
Arkadaşlar bilgisayarım son zamanlarda beni çok deli ediyor sürekli bir sorun çıkarma halinde artık emektar oldu zaten en son orijinal xp'den format attım hiçbirşey yapmıyorken bile kafayı yedi Windows açılmıyordu masaüstüne gelince ekran gidiyordu 7 hoşuma gitti kullanmıştım ama bilgisayarıma biraz ağır geliyordu 8 daha az ram kullanıyor onu dene dediler yükledim gayet stabil çalışıyor tasarımıda iyi gibi alışıldımı ve biraz daha geliştirildimi daha iyi olur diye düşünüyorum.

Gelelim sorulara :

1 - Arkadaşlar öncelikle ana sorunum explorer 10 tarayıcı yine vasat chrome'u tutmuyor hem ağır kalıyor hemde arayüz olarak pek ısınamadım ve daha büyük sorun ise bu tarayıcıdan indirme yapamıyorum :off: örneğin Google chrome indirecem veya başka bir şey şöyle bir yazı çıkıyor örnek veriyorum 'Google.com etki alanından Google chrome.exe uygulamasını indirmek veya yüklemek istiyormusunuz ?' ama bu yazının yanında sadece x(kapat) butonu var yani evet hayır yok enter falanda işe yaramıyor bir türlü dosya indiremiyorum :vur

2 - Ekran çözünürlüğü ekran kartı driveri yerel disk c'de vardı ati ekran kartı kullanıyorum ve yerel disk c'de ati içinde 3 klasör vardı hiçbiri uyumlu değildi biri yüklendi ve görünüyor ama ekran çözünürlüğü kötü 1024x768 hep bulanık hem çok büyük göz yoruyor diğer seçenek ise 1280x1024 o da küçücük ve bulanık oluyor bunu nasıl çözerim ?

Onun dışında xp'den falan güzel çalışıyor biraz daha karışık ama ben beğendim şimdilik bunlar 5 saatlik görüşlerim tabiki inşallah ilerde sorun çıkarmaz siz kullananlardanda bu konular hakkında bilgi ve görüşlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler iyi forumlar.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
kimse cevap yazmamış :hmmm arkadaşlar yokmu kullanan bari biri şu msn nerden kapanıyor onu söylesin girdim bir yerden kapatma seçeneği yok ve karışık birşey eskisiyle alakası yok durup dururken pencere çıkıyor biri birşey yazıyor falan bir yardım edin ya güzel sistem ama biraz farklı çözemedim:)

06kubilay06

06kubilay06

Üye
kardeşiö win8 hakkında pek bılgım yok ama eylulun sonuna akdar tam surumu cıkcak onu dene rahat et :D

15097

15097

Üye
Keşke şimdiden yüklemeseydin Windows 7 ile yada XP ile devam etseydin :ah :hmmm

Türe

Türe

Üye
Ben hala previewdayım birkaç şey harici memnunum lakin ful l sürüm çıktğında onu yükleyeceğim

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
    Konu Sahibi
Keşke şimdiden yüklemeseydin Windows 7 ile yada XP ile devam etseydin :ah :hmmm

xp sıktı artık pcde eskidi artık driver aramaktan bıktım 7 kullandım güzeldi ama o da biraz fazla yükleniyordu rame memnunum 8'den bahsettiğim sorunları gidersem bide :)

15097

15097

Üye
Final sürümüyle giderirsin :oke: Daha doğrusu Microsoft giderir :ok2: Bende Windows 8'in çıkacağı günü sabırsızlıkla bekliyorum :)

ecel54

ecel54

Üye
1. Sorunun için kapatın yanında yazıyla bir şeyler olması lazım daha fazla gibi oraya tıkla çalıştır butonu çıkacak, çözülmezse fotoğraf at çözmeye çalışayım.

Msn sorunun için görev yöneticisine aç, küçük olarak açıldıysa üzerine 2 kere tıkla büyüsün sonrada msn uygulamasını bul ve kapat.

06kubilay06

06kubilay06

Üye
bu ayın 20 sınde felan cıkacak 13 gun daha sabredicez :D ama ınternete hangı gün düşer bılgısı varmı ınternetten ınıdırıp cd sını yapalım :D bırde win7 den win8 e yükseltmek 20 dolar vista ve xp den yukseltmek ıse 40 :D

15097

15097

Üye
bu ayın 20 sınde felan cıkacak 13 gun daha sabredicez :D ama ınternete hangı gün düşer bılgısı varmı ınternetten ınıdırıp cd sını yapalım :D bırde win7 den win8 e yükseltmek 20 dolar vista ve xp den yukseltmek ıse 40 :D
Böyle konularda konuşmak yasak :zzz: ve zaten şuan internette var win8 final ama 26 ekimde cıkacagı finalden farklı :evet:

06kubilay06

06kubilay06

Üye

Böyle konularda konuşmak yasak :zzz: ve zaten şuan internette var win8 final ama 26 ekimde cıkacagı finalden farklı :evet:
uyarınız için teşşekkür ederim bırdaha tekrarlanmayacaktır :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt