15097
Üye
Hadi be

Hadi be

yok ağır gelmezsinde büyüklerime vurmak adetim değildirşaka maka bi gün buluşuruz
)

Haklısın abim
dersler daha önemli Fatih'im.tek dersler iyi olsun da biz gelirsiniz diye bekleriz.
Sen özel mesajdan ayrıca görüşebileceğim msn veya whatsapp varsa atabilir misin
Sen değerlisin benim için abim 
bende yatıyorum gençler abiler hadin öpüldünüz![]()
ben kaçar
![]()

ben yumruktan çok ayaklarımı kullanıyorum 
bacakların açıkmı abi senin
düzgün gidin be kimden kaçıyonuz ki![]()
ayakların açıksa olurben yumruktan çok ayaklarımı kullanıyorum
![]()
biz değersiziz demek
Haklısın abimSen özel mesajdan ayrıca görüşebileceğim msn veya whatsapp varsa atabilir misin
![]()

martı kaşbu ufaklık gibi açamıyorsan bacaklarını ne öğretsem boş![]()

refleks işi kurtarmıyor benimde reflekslerim çok kuvvetli 7.yıl olcak bu sene
ayaklarım açık değil. ama reflekslerim sağlam bu yeterli midir sence ?

bu ufaklık gibi açamıyorsan bacaklarını ne öğretsem boş![]()
dalga geçmek hoşuna gidiyor demi ( fotoğraftaki ben değilim baştan söyliyim sonra sakata gelmeyelim
martı kaş :kıro:

Ben İstanbul'da olsam şimdi Muhammed abi ile boğazda yemek yemiş çay içiyor olurdukyok ağır gelmezsinde büyüklerime vurmak adetim değildirşaka maka bi gün buluşuruz
)

[email protected] eyvallah kardeşim
Haklısın abimSen özel mesajdan ayrıca görüşebileceğim msn veya whatsapp varsa atabilir misin
![]()
Parantezi kapamayı unuttun canımdalga geçmek hoşuna gidiyor demi ( fotoğraftaki ben değilim baştan söyliyim sonra sakata gelmeyelim![]()

Ben İstanbul'da olsam şimdi Muhammed abi ile boğazda yemek yemiş çay içiyor olurduk![]()

düzgün gidin be kimden kaçıyonuz ki![]()

yumruklarını güçlendirirsin abi sende bi kumtorbsına ihtiyacın var ve sağlam birşey istiyorsan 100 lirayı gözden çıkartmalısın ben yardım ederim sana semt olarak çkta uzak değilsin zaten arabada var bende ( pederin arabasını alıp gelirim ehliyet yok
en azından tekmeleri engelleyebilirim ama doğru değil mi atamasamda ?
)