Bana mı dedin? :D evet gitarın adını yanlış söylemiş olabilirim bi tek ibanezden anlarım :)
.Behzat Ç. Üye nsekiz' Alıntı: Bana mı dedin? Genişletmek için tıkla ... evet gitarın adını yanlış söylemiş olabilirim bi tek ibanezden anlarım
nsekiz' Alıntı: Bana mı dedin? Genişletmek için tıkla ... evet gitarın adını yanlış söylemiş olabilirim bi tek ibanezden anlarım
OttomaN TigeR Üye .Doktor' Alıntı: o senin iyi niyetin Genişletmek için tıkla ... senin samimiyetinden kaynaklanıyor ama
.Doktor' Alıntı: o senin iyi niyetin Genişletmek için tıkla ... senin samimiyetinden kaynaklanıyor ama
MasteLaa Üye nsekiz' Alıntı: Hoşgeldin Fatih. İyiyiz, sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyiyim Anıl sağolasın ben de iyiyim nasıl gidiyor .Doktor' Alıntı: kafam karışık tuhafım abi sen nasılsın n'örüyon Genişletmek için tıkla ... İsim süper ama kardişim
nsekiz' Alıntı: Hoşgeldin Fatih. İyiyiz, sen nasılsın? Genişletmek için tıkla ... İyiyim Anıl sağolasın ben de iyiyim nasıl gidiyor .Doktor' Alıntı: kafam karışık tuhafım abi sen nasılsın n'örüyon Genişletmek için tıkla ... İsim süper ama kardişim
ANIL Admin Jack-Sparrow' Alıntı: evet gitarın adını yanlış söylemiş olabilirim bi tek ibanezden anlarım Genişletmek için tıkla ... Doğru Gibson. Billie Joe'nun gitarı...
Jack-Sparrow' Alıntı: evet gitarın adını yanlış söylemiş olabilirim bi tek ibanezden anlarım Genişletmek için tıkla ... Doğru Gibson. Billie Joe'nun gitarı...
.Behzat Ç. Üye 15097' Alıntı: ne cerrahı? Genişletmek için tıkla ... beyin - - - Eklendi - - - nsekiz' Alıntı: Doğru Gibson. Billie Joe'nun gitarı... Genişletmek için tıkla ... ibanez rg serisinin üst düzey gitarlarından birkacı var bendede
15097' Alıntı: ne cerrahı? Genişletmek için tıkla ... beyin - - - Eklendi - - - nsekiz' Alıntı: Doğru Gibson. Billie Joe'nun gitarı... Genişletmek için tıkla ... ibanez rg serisinin üst düzey gitarlarından birkacı var bendede
.Behzat Ç. Üye nsekiz' Alıntı: Doğru Gibson. Billie Joe'nun gitarı... Genişletmek için tıkla ... gitar çalmayı biliyormusun
nsekiz' Alıntı: Doğru Gibson. Billie Joe'nun gitarı... Genişletmek için tıkla ... gitar çalmayı biliyormusun
doctorrr Üye OttomaN TigeR' Alıntı: senin samimiyetinden kaynaklanıyor ama Genişletmek için tıkla ...
ANIL Admin MasteLaa' Alıntı: İyiyim Anıl sağolasın nasıl gidiyor Genişletmek için tıkla ... İyi iyi sıkıntı yok
doctorrr Üye MasteLaa' Alıntı: İyiyim Anıl sağolasın ben de iyiyim nasıl gidiyor İsim süper ama kardişim Genişletmek için tıkla ... tabiiiii
MasteLaa' Alıntı: İyiyim Anıl sağolasın ben de iyiyim nasıl gidiyor İsim süper ama kardişim Genişletmek için tıkla ... tabiiiii
15097 Üye Jack-Sparrow' Alıntı: gbt veriyim istersen ? Genişletmek için tıkla ... fena olmaz ama adı ve soyadı yeterli
Jack-Sparrow' Alıntı: gbt veriyim istersen ? Genişletmek için tıkla ... fena olmaz ama adı ve soyadı yeterli