Forumda Artık Çok Sıkılıyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

Abi bu yaziyi ilgili konu basligi altinda site hakkindaya acsak ??

daha önce açılmıştı benzer bir konu ama zaman zaman böyle değişimler oluyor dendi konu kapandı ben o zamanlar gayet mutluydum forumda mesela :hmmm bu forumun sıkıcılığının insanların birbirlerini çok kırması ve artık yaş ortalamasının iyice düştüğünden kaynaklandığını da düşünüyorum :hmmm

- - - Eklendi - - -

pm attım :oke:

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 94869

Türe

Türe

Üye
Aynen oguz katiliyorum :(

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

Katılıyorum. KayraBey ile ilk tanıştığımda moderatör değildi. Hemen muhabbet kurduk telefon numaralarımızı bile birbimize verdik. Üstelik KayraBey benim bir konuyu çok beğendiği için bir üye ile anlaşıp hafıza kartının yarısının ücretini ödedi ve bana belkide şu öğrencilik dönemi boyunca göremeyeceğim kadar güzel bir kart hediye etti. Ancak moderatör oldu sesi soluğu kesildi. Artık çok daha az görüyorum ve konuşuyoruz. Bu sadece bir örnekti. En azından benim yaşadığım canlı bir örnek. Diğer yöneticileri bilmiyorum.

Yönetici olmak, susmayı gerektirmez. Yöneticiler hata yapamaz mı yani? Mesela, bir moderatör kendisi yanlış bölüme konu açamaz mı yani? Ya da bir yerde birine hatalı davranamaz mı? Sırf bu hataları yapmamak için susuyorlar bundan eminim çünkü zamanında benim de bir sitem vardı. Orda aşırı resmi konuşuyordum ve kendi koyduğum kuralları bozmamaya çalışıyordum aşırı sıkılıyordum.

Bizim beynimizde şöyle bir oluşum var; yöneticiler hata yapmaz ve yapmamalıdır. Yaparsa ayıptır. Önce bu ön yargıyı aşmalıyız.

Tüm yönetimi halk arasına konuşmaya davet ediyorum. Sizde gelin bizimle Gereksizler bölümünde sohbet edin.

çok haklısın artık forum yöneticiler için ciddi bir iş halini alıyor eskisi gibi eğlence, hoş vakit geçirme yeri gibi olmuyor

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap

Abi bu yaziyi ilgili konu basligi altinda site hakkindaya acsak ??

Bilmem :D Ancak yönetim kararlıdır herzaman. Ben neden MODERATÖRLÜK yetkisi istemiyorum sanıyorsun? Herzaman sohbet havasında konuşurum ve mutlaka bir yerde hata yaparım. Bir moderatör hata yapamaz mantığı ile sizden gereksizler bölümünden uzaklaşmak istemedim.

Hem Moderatörlük bana ağır gelir. Zamanımı bir siteye harcayamam. Önümde okul hayatım var. Biri konu açmış ve benim onaylamamı bekliyor. Bende final sınavlarındayım. Ne olacak, 2 hafta konu öyle bekleyecek mi? En iyisi yöneticiliği zamanı gelince yapmak.

Mesela Ozan abi şuan askerde. Düşünün ki bir sitenin en üst yetkilisine çok zor ulaşıyorsunuz. Ne kadar kötü bir durum değil mi? İşte yöneticiliği zamanı gelince yapacaksın ben bunu öğrendim. Yani KayraBey'in yaptığı gibi:)

• Beğen
Tepkiler: Türe
doctorrr

doctorrr

Üye
yöneticilerle artık goygoya girilmiyor ama konuşup sohbet ettiğim beni yani bizi bırakmayan yönetici arkadaşlar yok mu var :)

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
yöneticilerle artık goygoya girilmiyor ama konuşup sohbet ettiğim beni yani bizi bırakmayan yönetici arkadaşlar yok mu var :)
forumda adamakıllı sohbet edilcek sadece birkaç mod var Revengeful, minoo ve Diablos gerisi bence çok ciddi mesela buna kendi ilgi alanımdan örnek vermek istiyorum mizah dergilerinde amatör günleri olur ve karikatüristler amatör çizerlerin karikatürlerini inceler bir karikatüristin bir karikatür için gülerek değilde soğuk bir şekilde evet komikmiş demesiyle aynı şey

• Beğen
doctorrr

doctorrr

Üye

forumda adamakıllı sohbet edilcek sadece birkaç mod var Revengeful, minoo ve Diablos gerisi bence çok ciddi mesela buna kendi ilgi alanımdan örnek vermek istiyorum mizah dergilerinde amatör günleri olur ve karikatüristler amatör çizerlerin karikatürlerini inceler bir karikatüristin bir karikatür için gülerek değilde soğuk bir şekilde evet komikmiş demesiyle aynı şey
yani evet :hmmm

Türe

Türe

Üye
Diablos u bilmem ama revengeful , minoo , Ozcan abi cok iyiler muhabbet konusunda ha tabi bir de ali kemal abi :evet:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Diablos u bilmem ama revengeful , minoo , Ozcan abi cok iyiler muhabbet konusunda ha tabi bir de ali kemal abi :evet:

Onlarda bakmış sohbet edilecek yer burası burda yönetici olmuşlar :ehe

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi

Onlarda bakmış sohbet edilecek yer burası burda yönetici olmuşlar :ehe

:D.

- - - Eklendi - - -

Ozan abi de çok fazla muhabbet etmiyo artık ama onu haklı buluyorum çünkü sürekli forumun sorunlarıyla boğuşup duryo üstelik bu site artık onun ekmek teknesi gibi bir şey forumda bir sürü reklam var ve bunlardan eminim ki iyi para kazanıyodur ve daha çok kazanması için de forumun kalitesini yüksek tutması gerek bunu 8 sene çok iyi becerdi ama şimdi pek yapabildiğini sanmıyorum forumdaki kaliteli insan sayısı azaldı bence :hmmm

• Beğen
Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Eskiden gereksizlere bi girerdim bazen ilk üç sayfa komple cevap almış konulardan oluşurdu. Öyle hoş sohbet vardı. En çok hit alan bölümlerdendi.

Bir ara forumun kalitesi çok düştü. Şimdi yine azıcıkta olsa iyi. bir konu açmıştım hatırlayan var mı bilmiyorum ama "Artık resmî davranacağım" diye başlıklı bir konuydu. Düşünün artık sitenin o zaman ki kalitesinin nasıl düştüğünü.

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Eskiden gereksizlere bi girerdim bazen ilk üç sayfa komple cevap almış konulardan oluşurdu. Öyle hoş sohbet vardı. En çok hit alan bölümlerdendi.

Bir ara forumun kalitesi çok düştü. Şimdi yine azıcıkta olsa iyi. bir konu açmıştım hatırlayan var mı bilmiyorum ama "Artık resmî davranacağım" diye başlıklı bir konuydu. Düşünün artık sitenin o zaman ki kalitesinin nasıl düştüğünü.

haklısın :( fakat artık yapacak bir şey yok bu doğanın genel kanunu popülerliğinde sonu var kalite tavan yapar ama o çok uzun sürmez illaki bir sonu vardır :(

Türe

Türe

Üye
En azindan bize karsi eski samimiyette ol abi bizde seni degistin sandik :(

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
En azindan bize karsi eski samimiyette ol abi bizde seni degistin sandik :(

Kime yazdın? Ben değişmedim de :ehe

- - - Eklendi - - -

Şu 3 konu da aynı niyetle açılmış:

http://www.maxicep.com/gereksiz-mes...i/forumda-artik-cok-sikiliyorum-2-693338.html

http://www.maxicep.com/gereksiz-mes...ami-nasildi-benim-hatirladiklarim-693805.html

http://www.maxicep.com/gereksiz-mesajlar-ve-deneme-mesajlari/gereksiz-bolumunun-prolari-693561.html

Ne yapacaz şimdi :hmmm Siteye sıkıldığımızı şikayet edelim belki çözüm bulurlar :ehe

Türe

Türe

Üye
Saka maka harbi dile getirel bunu :) Sana dedim abi ilk geldiginde cok resmiydin de masallah simdi iyisin :islik

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Türe

Türe

Üye
Kesinlikle..

Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt