Yazılımcı Aranıyor...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Olur valla karsim hem de super olurr :D yalniz ben sadece su sunu oynamayi sever demesini biliyorum :D
:D orası hangi site ya ben öle bişe bilmiyorum :D Nese ya ben ozmn yarın php toğluluğu die konu açarım dersleri orda veririm :D Ama konuyu nerde açayım bilmiyorum....

Türe

Türe

Üye
Mesaj kasma filan denir istersen sihbete ac rahat rahat konusuruz ? Ben sana site vereyim mi ?

- - - Eklendi - - -

Haci bak benim site burasi gir bak cok guzel anlatiyor http://www.phpkodlari.com/php-dersleri/php-ders-1-degisken-kavrami/

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
Mesaj kasma filan denir istersen sihbete ac rahat rahat konusuruz ? Ben sana site vereyim mi ?

- - - Eklendi - - -

Haci bak benim site burasi gir bak cok guzel anlatiyor
Bende ordan bakıyorum :D Ama diğerleride görsün diye dersleri burdamı paylaşsam ?

Türe

Türe

Üye
Bence sohbet bolumunde sifirdan bir konu acalim

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
boşuna uğraşmayın kimse yemez böyle birşeyi kolay kolay sanki millet anlamayacak bu durumu :D biz de biliyoruz boşuna mı yapmıyoruz sanıyorsunuz :)

• Beğen
Tepkiler: BigHackeR35

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
boşuna uğraşmayın kimse yemez böyle birşeyi kolay kolay sanki millet anlamayacak bu durumu :D biz de biliyoruz boşuna mı yapmıyoruz sanıyorsunuz :)

Abi ben 1 hafta once ne yaptigimi burda soyleseydim suanda (ciddi diyorum) hapiste olabilirdim. Önemli bi devlet sitesini ele gecirdim ve icinde sirket ihaleleri vardı.. bukadar yeter galba :D bunu neden anlattim ya konuya donek :D
Kimse yemez diosunda sen raad ol abi benim arkadas ask.fm eklentisiyle 5.000 kisinin facesini veritabanina kaydetti :oke: yani vurus elimizde olsunda yedirmesi fazla zor olmaz :oke: yedirme kısmı basit bile diyebiliriz. Yedirecemiz baya insan var. :oke:

Türe

Türe

Üye
Masallah iso akmissin :ehe Az bana da ogret olm :ehe

BigHackeR35

BigHackeR35

Üye
sana tavsiyem bildiklerini iyi yöne kullanmandır kardeş.

• Beğen
Tepkiler: 1STayTRue35
Türe

Türe

Üye
Acigi nasil goruyosun ismail :hmmm

BigHackeR35

BigHackeR35

Üye

Aynen oyle :) zaten turk sitelere zarar vermiyorum açık varsa ilgili kisiye bildiriyorum.
eğer çok canın sıkılırsa sana yamuk yapan veya canını sıkan adamlara saldır ama korkutma amaçlı.

• Beğen
Tepkiler: 1STayTRue35
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt