Spoiler verme

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
    Konu Sahibi
Spoiler verme
Öncelikle merhaba bugün forumda gezerken bir konu açtım ve bir oyun hakkındaydı.Belki oynayanlar yoktur diye spoiler verecektim fakat yazı yazma panelinde spoiler vermeyle ilgili bir buton bulamadım.Yöneticiler spoiler butonu koyabilir mi?

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
    Konu Sahibi
4 gündür cevap yazan yokmu ya :off:

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
Video yada orjinal oyunun bulunduğu resmi sitenin linki koyulur genelde bu da spoiler dir amaç kısaca tanıtmak.

Revengeful

Emekli Yönetici
Yemin ediyorum daha dün ben bu öneriyi sunmayı düşündüm :) Mesela bir filmden ya da oyundan ileride yaşanan bir sahneyi yazmak istersek bunu spoiler butonu ile gizleyebilir ve bu sayede üyelerin heveslerini kaçırmamış oluruz.

Türe

Türe

Üye
Spoiler'ı açıklayabilir misiniz nedir ne işe yarar ?

Revengeful

Emekli Yönetici
Spoiler'ı açıklayabilir misiniz nedir ne işe yarar ?
Örnek vereyim:
Mesela sen bir diziyi izlemeye başladın. daha ilk bölümlerdesin, karakter tanıtımları falan filan.. O diziyi daha önce izlemiş olanlar ya da çok ileriki bölümlerde olanlar ilerde şu karakter ölecek ya da şu şunu yapacak gibi bir şey dediğinde heyecanın gider.. Çünkü ne olacağını biliyorsun. İlerideki olayları anlatmaya spoiler denir.. Arkadaşınla film izlerken arkadaşın şimdi şu olacak dediğinde tüm heyecanını kaçırır filmin bunun gibi.. Spoiler butonu sayesinde yazacağımız şeyi o butonun içine saklayabiliriz ve öğrenmek isteyenler o butona tıklayarak yazıyı ortaya çıkarabilir.

Türe

Türe

Üye
Aslında güzel bir özellikmiş :evet: Bilgi için :tşk: Mert Reiz :) Bir nevi gizli bilgi butonu denebilir buna.

Buraxlive

Buraxlive

Üye

Örnek vereyim:
Mesela sen bir diziyi izlemeye başladın. daha ilk bölümlerdesin, karakter tanıtımları falan filan.. O diziyi daha önce izlemiş olanlar ya da çok ileriki bölümlerde olanlar ilerde şu karakter ölecek ya da şu şunu yapacak gibi bir şey dediğinde heyecanın gider.. Çünkü ne olacağını biliyorsun. İlerideki olayları anlatmaya spoiler denir.. Arkadaşınla film izlerken arkadaşın şimdi şu olacak dediğinde tüm heyecanını kaçırır filmin bunun gibi.. Spoiler butonu sayesinde yazacağımız şeyi o butonun içine saklayabiliriz ve öğrenmek isteyenler o butona tıklayarak yazıyı ortaya çıkarabilir.

Böyle birşey cok güzel olur.

iyavuzoz

iyavuzoz

Üye
:good:iyi bir fikir

Süleyman

Süleyman

Üye
ama herkes meraklı olduğu için illaki bakacaktır :D

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
    Konu Sahibi
Baksalar bile hiç yoktan bu yükümlülük konu başlatandan kalkar bazen bakıyorum da yazdığım şeye yapılan yorumlar ;

İnsan bi spoiler verir be !

Bu yüzden spoiler butonu istiyorum hem yararı olucak hem de boş yere fırça yemekten kurtulacağız :ehe :ehe

Süleyman

Süleyman

Üye
güzel düşünce dediğiniz gibi bakan bakacaktır. O kendi sorumluluğu. Düşünülebilir.
Ama Türk insanı meraklıdır :D

Revengeful

Emekli Yönetici
Baksalar bile hiç yoktan bu yükümlülük konu başlatandan kalkar bazen bakıyorum da yazdığım şeye yapılan yorumlar ;

Bu yüzden spoiler butonu istiyorum hem yararı olucak hem de boş yere fırça yemekten kurtulacağız :ehe :ehe
Aynen. Bazı anime sitelerinde bu tarz yorumlara rastlıyorum. Neden spoiler veriyorsun falan diye üyelere kızıyorlar. Bu butonu kullanarak en azından bunu engelleyebiliriz.

Türe

Türe

Üye
:hih:

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Ekşi sözlükte duymuştum bu spoiler olayını :D

ismail

ismail

Üye
çok basit online oyunların forumlarında bile var :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt