Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aio patch i nasıl tamamen kaldırırım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
AHKE
Üye
Konu Sahibi
aio patch i nasıl tamamen kaldırırım
kaldırdım ama hala kalıntıları duruo mesela 3.5G surekli beklemede duruo kaldırmama rağmen telden nasıl tamamen silebilirim
Mesut Aktaş
Emekli Yönetici
İçindeki dosyaları silerek tabiki
Ama hiç tavsiye etmem format atmak zorunda kalırsın, bunu yüklemeden önce C:/Private/10202be9 klasörünün yedeğini alman gerekirdi..
AHKE
Üye
Konu Sahibi
benim kardeşim de de n79 var o hic bu uygulamadan yuklemedi 10202be9 onun bu klasorunu atsam olurmu
sublieutenant
Üye
Dene bakalım, ama sadece 02be9 değildir çünkü programın görevi z dizinindeki patchlerin özelliklerini değiştirip c'ye atmak, programı kaldırsanda modlar sabit kalır..
Dene bakalım, ama sadece 02be9 değildir çünkü programın görevi z dizinindeki patchlerin özelliklerini değiştirip c'ye atmak, programı kaldırsanda modlar sabit kalır..
Yanlış bilgi.. Önce Paketin içindeki dosyaları inceleyen sonra bu yorumu yapın
Panti60
Üye
neyi kardeşim evet
AHKE
Üye
Konu Sahibi
kardeşimin dosyalarını attım eskiye dondu yorumların için herkese sadece kardeşimin ayarları beni tele geçti kardeşimin o anki kullandığı tema bende seçilmiş şekildeydi
kardeşimin dosyalarını attım eskiye dondu yorumların için herkese sadece kardeşimin ayarları beni tele geçti kardeşimin o anki kullandığı tema bende seçilmiş şekildeydi