Mat Jelatin...

Sponsorlu Bağlantılar

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
Mat Jelatin...
2 Aydır Mat jelatin kullanıyorum Çözünürlük olayı canımı sıkmaya başladı :(
Fakat Mat Jelatinin
Kolay çizilmemesi
parmak izi tutmaması
parmağın kolay kayması
Hoşuma Gidiyor
Sizce Çıkartayım mı
Telefon Cizilir Mi
Kaliteli Saydam Jelatin Önerileriniz Var Mı?

:tşk:

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
telefon ne :hmmm

- - - Eklendi - - -

mobilim göremiyorum.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
çizilmemesi lazım onun ya :hmmm sana tavsiyem çıkar jelatini (bee 603 kullanıyorum çok sıkmıştı çıkardım en sonunda 5 aydır jelatinsiz kullanıyorum çok ufak çizikler var) bi kaç gün o şekilde kullan ekranda çok hafif bi çizik oluşursa gider mat olmayan bi jelatin alırsın.

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi
çizilmemesi lazım onun ya :hmmm sana tavsiyem çıkar jelatini (bee 603 kullanıyorum çok sıkmıştı çıkardım en sonunda 5 aydır jelatinsiz kullanıyorum çok ufak çizikler var) bi kaç gün o şekilde kullan ekranda çok hafif bi çizik oluşursa gider mat olmayan bi jelatin alırsın.

Ilgin Için :tşk:
Çıkartıyorum belki yarın kardeşimin mat jelatinli telefonu ile karşılaştırma konusu Açarım. :)
Saydam Alacağım Dikkat etmem gereken noktalar var Mı?

Kerim.

Kerim.

Üye
Çözünürlüğü çok mu düşürüyor?

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye
Bende mat kullanıyorum saydama geçmeyi düşünüyorum ama nerde bulabilirim Ankara'da :hmmm İnternette baktım ama bulamadım :(

15097

15097

Üye
Kılıf, şarj cihazı ve ekran koruyucusu bulmak kadar zor bir şey yok :ah Kolay kolay bulunmazlar :D

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
bende 3 aydır kullanıyorum . çıkartma bence

PremiumWork

PremiumWork

Üye
En iyisi koli bandini jelatine yapistir oyle cikart diyecektim ama :) neyse aklinda bulunsun kardesim hem zararsiz cikiyor

15097

15097

Üye
Polymath

Polymath

Üye
Abartılacak kadar cözünürlüğün düştüğü doğru değil. Bende 603 kullanıyorum ve mat jelatin kullanıyorum. Jelatin takmazsan çizilir. Gorilla glassta çiziliyor. Ağabeyim jelatinsız kullandı c601 i pisman oldu

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
    Konu Sahibi

koli bandının açma yerini bulabilirsem denerim bende :kop2:

Ahahah :D

- - - Eklendi - - -

Abartılacak kadar cözünürlüğün düştüğü doğru değil. Bende 603 kullanıyorum ve mat jelatin kullanıyorum. Jelatin takmazsan çizilir. Gorilla glassta çiziliyor. Ağabeyim jelatinsız kullandı c601 i pisman oldu

Bence Dayanılmaz derecede düşüyor :(
Saydam alacağım Zaten :)

Üst Alt