şöyle doğubanktan falan 500-600 tl lik telefon önerisi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

deepsound777

Üye
    Konu Sahibi
şöyle doğubanktan falan 500-600 tl lik telefon önerisi ?
arkadaslar yeni bir telefon almam gerekiyor şöyle hertürlü oyun oynayabileyim internette gezinebileyim,birazcıkta ram i iyi olsa tam olur.boyle bi telefon ne önerirsiniz ? doğubanktan falan da bu fiyata uygun bildiğiniz bir ürün varsa paylaşır mısınız .bir de son olarak motorola motoluxe falan düşünmüştüm bir aralar ama servis sıkıntısı tamir sıkıntısı falan çekermiyim bilmediğimden almadım bir de kullanan arkadaslar bunu yazarsa sevinirim .teşekkürler

- - - Eklendi - - -

arkadaslar lutfen 1-2 gün içinde almam lazım nolur yardımcı olun bi fikir verin

Kerim.

Kerim.

Üye
Motoluxe ten oyun oynanmaz.oyun oynayacaksan 700tl ye galaxy w ,neov 800tl ye ace2 alabilirsin

deepsound777

Üye
    Konu Sahibi
Motoluxe ten oyun oynanmaz.oyun oynayacaksan 700tl ye galaxy w ,neov 800tl ye ace2 alabilirsin
mesela nova asphalt 6 falan oynayamaz mıyım ? birde motorolanın servis durumu ne biliyormusun ?

Black

Black

Üye
sen kıbrıstamısın nerdesin

deepsound777

Üye
    Konu Sahibi
yok hayır istanbuldayim bende yeni farkettim yurt dışı yazdığını

deepsound777

Üye
    Konu Sahibi
peki grey falan da olur ne onerirsiniz son olarak bu fiyatlarda falan benim istedigim özelliklerde

reis_istt

reis_istt

Üye
galaxy s

bartinli8387

bartinli8387

Üye
benım galaxy s2 satayım sana

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
ya bilmeyen yorum yapmasın galaxy s demiş adam ikinci el bile zor bulursun o fiyata ayrıca alcatel 995 miydi bi model vardı o güzel bideforumdan bi arkadaş star x18 almıştı oda iyi fiyatı arttırabilirsen neo v veya wonder alabilirsin ayrıca sakın ace falan alma yada sen en iyisi nokia 603 al :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...