Cep telefonu ne zaman alınır??

Sponsorlu Bağlantılar

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Cep telefonu ne zaman alınır??
Arkadaşlar cep telefonları ne zaman indirimde olur?indirime girdiği herhangi bir sezon var mı yaz,kış?

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Hangi telefon favorin???

Kingmortall

Kingmortall

Üye
herzaman olabilir vatan computer de %25 indirim var diye biliyorum

lordufuk

lordufuk

Üye
Vatan hergün indirim var diyiyor ama fena kazık :D ayrıca o indirim televizyonlarda:D Kışın telefonlar indirime girer zaten kış aylarında fena rekabet olucak :konus:

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
10dk sonra alınabilir:)

15097

15097

Üye
Kış aylarında indirimde olabilir. :ok2:

TheCower

TheCower

Üye
Çoksa paran durma

anılbaran

anılbaran

Üye
ekim de yeni modeller satışa sunulur. Yılbaşında al derim alacaksan .

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Hangi telefon favorin???

603,c6-01 ve galaxy ace arasında kararsız kalmıştım en sonunda 603 almaya karar verdim.arkadaşlar kışın al demiş ben de onların tavsiyesini görmezden gelemem :) arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ilginiz için :)

Kerim.

Kerim.

Üye

603,c6-01 ve galaxy ace arasında kararsız kalmıştım en sonunda 603 almaya karar verdim.arkadaşlar kışın al demiş ben de onların tavsiyesini görmezden gelemem :) arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ilginiz için :)
Fikrin değişebilir yalnız:D

paradox07

paradox07

Üye
    Konu Sahibi
Neden ki :)

Kerim.

Kerim.

Üye
Yeni telefonlar çıkacak,daha görmediğin telefonlar falan görürsün.yani telefon almadıkça fikrin değişebilir.şahsen bende öyle oluyo:)

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Işin espirisi cep telefonu sabah alınır.çünkü sabah satıcı uykuludur ve biraz fazla soru sorarsanız kurtulmak için indirime gider.fiyatı azaltır:ehe ayrıca daha hiç satış yapmadığından bi an önce satış yapmak ister:)fakat gece giderseniz satış zaten yapmış olduğundan fiyatta indirime gitmeyebilir:oke:

15097

15097

Üye
Işin espirisi cep telefonu sabah alınır.çünkü sabah satıcı uykuludur ve biraz fazla soru sorarsanız kurtulmak için indirime gider.fiyatı azaltır:ehe ayrıca daha hiç satış yapmadığından bi an önce satış yapmak ister:)fakat gece giderseniz satış zaten yapmış olduğundan fiyatta indirime gitmeyebilir:oke:
Aslında mantıklı :)

Kerim.

Kerim.

Üye
Ben ayakkabıcıda çalışıyorum hiç böyle değil.biz akşamları daha çok indirim yapıyoruz:D

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
dolar endexli oluyor bence doları takip edin düşünce alın.