10dk sonra alınabilir![]()

Asıl paran çoksa dur kasım ayında sürü sürü telefon modelleri çıkacak hemde gayet güzel sen kışı bekleÇoksa paran durma

Hangi telefon favorin???
arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ilginiz için 
Fikrin değişebilir yalnız
603,c6-01 ve galaxy ace arasında kararsız kalmıştım en sonunda 603 almaya karar verdim.arkadaşlar kışın al demiş ben de onların tavsiyesini görmezden gelememarkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim ilginiz için
![]()

Aslında mantıklıIşin espirisi cep telefonu sabah alınır.çünkü sabah satıcı uykuludur ve biraz fazla soru sorarsanız kurtulmak için indirime gider.fiyatı azaltırayrıca daha hiç satış yapmadığından bi an önce satış yapmak ister
fakat gece giderseniz satış zaten yapmış olduğundan fiyatta indirime gitmeyebilir
![]()

Ben ayakkabıcıda çalışıyorum hiç böyle değil.biz akşamları daha çok indirim yapıyoruzIşin espirisi cep telefonu sabah alınır.çünkü sabah satıcı uykuludur ve biraz fazla soru sorarsanız kurtulmak için indirime gider.fiyatı azaltırayrıca daha hiç satış yapmadığından bi an önce satış yapmak ister
fakat gece giderseniz satış zaten yapmış olduğundan fiyatta indirime gitmeyebilir
![]()

Ben ayakkabıcıda çalışıyorum hiç böyle değil.biz akşamları daha çok indirim yapıyoruz![]()

biz telefondan bahsediyoruz![]()