Gps Sorunu! Yerimi Neden Bulmuyor?

Sponsorlu Bağlantılar

mcalisir

Üye
    Konu Sahibi
Gps Sorunu! Yerimi Neden Bulmuyor?
merhaba arkadaslar

telefonum optimus 2x. onceleri arada acıp baktıgımda google haritalarda yerimi buluyordu.suan bulmuyor. acık havada bırakıyorum telefonu bulmuyor.ayrıca telefonda ndrive 11 de yüklü onda da durum aynı bulmuyor.

ne yapmam gerekiyor?

PriZm

PriZm

Üye
GPS açıkmı?

mcalisir

Üye
    Konu Sahibi
:D yuh tabiki acık + wifi bağlı

cukuleaks

Üye
Telefona çak formatı bak çalışıyomu çalışmıyomu :ehe (h)

mcalisir

Üye
    Konu Sahibi
format at demesi kolay :D

LifeAfterDeath

LifeAfterDeath

Üye
Telefonda kılıf falan varsa bulması çok uzun sürüyor var mı kılıf?

mcalisir

Üye
    Konu Sahibi
yok kılıf fln ya bulmuyor maalsef

enterneoll

enterneoll

Üye
bencede format :D

furkey

Üye
öncelikle gps in yerini bulma olayı program kaynaklı değil. Programını değiştirmene gerek yok. Her zamankinden bulur bulacaksa. Wireless den bağlanıyorsan büyük bir hata payıyla en azından şehrini veya yaşadığın mahalle, semtini bulabilirsin. Gps nokta atışı içindir. Ev içinde bulması bir hayli zor hatta GLONASS yoksa imkansız gibi bir şey. Çok nadirdir kapalı mekanda. GPS in iyi çalışması mekandan havanın açıklığına kadar geniş bir yelpazeden etkilenir. Ona göre değerlendir lütfen...

Önceki gps performansı hakkında bilgi verebilir misin? Sonradan mı başladı bu sorun önceden de var mıydı?

mancukya

Üye
Lg 2x baseband olarak hangisini kullaniyorsun bunu bilmemez lazim.F
Ayrica Lg 2x arkada plastik gibi dalgayi kaldirdinmi ?

Fasterfix yükle tel rootluysa ve server olarak avrupa secerek dene.

mcalisir

Üye
    Konu Sahibi
öncelikle gps in yerini bulma olayı program kaynaklı değil. Programını değiştirmene gerek yok. Her zamankinden bulur bulacaksa. Wireless den bağlanıyorsan büyük bir hata payıyla en azından şehrini veya yaşadığın mahalle, semtini bulabilirsin. Gps nokta atışı içindir. Ev içinde bulması bir hayli zor hatta GLONASS yoksa imkansız gibi bir şey. Çok nadirdir kapalı mekanda. GPS in iyi çalışması mekandan havanın açıklığına kadar geniş bir yelpazeden etkilenir. Ona göre değerlendir lütfen...

Önceki gps performansı hakkında bilgi verebilir misin? Sonradan mı başladı bu sorun önceden de var mıydı?

Önceden evimin içinde buluyordu. Sonradan bulmamaya başladı . Çeşitli program önerilerini denedim faydasi olmadı.

mcalisir

Üye
    Konu Sahibi
Lg 2x baseband olarak hangisini kullaniyorsun bunu bilmemez lazim.F
Ayrica Lg 2x arkada plastik gibi dalgayi kaldirdinmi ?

Fasterfix yükle tel rootluysa ve server olarak avrupa secerek dene.

Baseband kullanıyordum bu sorun varken. Şimdi cm7 geçiş yaptım farklı bi versiyonuna. Ama yine bulmuyor...