Lumia 920 & Galaxy SIII Karşılaştırma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
doctorrr

doctorrr

Üye
Bir smartphone'da onemli olan donanimdir.Nokia mis gibi gelistirilmeye acik megoo yu birakti cesitli sistemlere el atiyor hayirlisi demekten baska birsey dusmez.

- - - Eklendi - - -

Satista olsa kullanirdim.

- - - Eklendi - - -

Ben olacaklari soyluyorum nokia bu kamerasi ve süslü yazilarina kanmayin..
burda önemli olan cihaza hayvan gibi donanım koymak değil optimizasyondur... n9 hala alt seviye androidlerin donanımıyla one x in yapamadığı bazı şeyleri yapıyor evet aynı şekilde ios ve wp de öyle...

• Beğen
Tepkiler: n000k ve OttomaN TigeR

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

burda önemli olan cihaza hayvan gibi donanım koymak değil optimizasyondur... n9 hala alt seviye androidlerin donanımıyla one x in yapamadığı bazı şeyleri yapıyor evet aynı şekilde ios ve wp de öyle...

aynen.

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlar gösteriyor ki! Kabul görmüş ön yargıların yıkılması gerçekten çok zor... ;)

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Nokia iphone kadar destek cikabilecekmi ??? :)

- - - Eklendi - - -

Arkadas agresif degilim fakat fazla heycan diyorum!

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Puremotion hd ekran tam olarak islevi nedir ne yapiyor? Benim süslü yazi dedigim bunlar kardesim alana hayirli olsun insallah sar canavari deyildir :eller:

• Beğen
Tepkiler: OttomaN TigeR
Türe

Türe

Üye
Puremotion hd ekran tam olarak islevi nedir ne yapiyor? Benim süslü yazi dedigim bunlar kardesim alana hayirli olsun insallah sar canavari deyildir :eller:

Daha net görüntü sunuyormuş nokia'nın dediğine göre de en kaliteli mobil ekranı sunuyormuş

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
Evet bu çok önemli inşallah değildir...

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye

Teknoloji adı PureMotion HD+. Artıları ise,

-Güneş ışığı altında otomatik renk ayarı.
-Daha Koyu Siyahlar (IPS panelin eleştirilen koyu gri tonlarında siyah yok. Amoled gibi. Amoledin maviye kayan beyazlığıda yok..)
-Çok yumuşak kaydırma.(Bulanıklık yapmadan seri ve sorunsuz ve pixel geçiş hızı diğerline oranla ~2.5 kat karf ediyor.)
-60Hz yenileme hızı.
-Süper Hassat Dokunmatik deneyimi.( Eldiven vs. ile kullanılabiliniyor.)

Benim bildiklerim bunlar. Lumia 920 sayfasında daha bir sürü şey vardı hatırlamıyorum hepsini.

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Sunuda soylemek isterim ben 5 para etmez demiyorum ama iphone gibi destek verse en cok satan telefon olur belkide. Adamlar cok iyi optimize etmisler 512 ram ve cift cekirdek islemcisiyle cok stabil calisiyor. Ama nokia sattidigina bakiyor bence birazda.

- - - Eklendi - - -

Teknoloji adı PureMotion HD+. Artıları ise,

-Güneş ışığı altında otomatik renk ayarı.
-Daha Koyu Siyahlar (IPS panelin eleştirilen koyu gri tonlarında siyah yok. Amoled gibi. Amoledin maviye kayan beyazlığıda yok..)
-Çok yumuşak kaydırma.(Bulanıklık yapmadan seri ve sorunsuz ve pixel geçiş hızı diğerline oranla ~2.5 kat karf ediyor.)
-60Hz yenileme hızı.
-Süper Hassat Dokunmatik deneyimi.( Eldiven vs. ile kullanılabiliniyor.)

Benim bildiklerim bunlar. Lumia 920 sayfasında daha bir sürü şey vardı hatırlamıyorum hepsini.

Dogru ise ustune yok o zaman ?

Türe

Türe

Üye
Sunuda soylemek isterim ben 5 para etmez demiyorum ama iphone gibi destek verse en cok satan telefon olur belkide. Adamlar cok iyi optimize etmisler 512 ram ve cift cekirdek islemcisiyle cok stabil calisiyor. Ama nokia sattidigina bakiyor bence birazda.

- - - Eklendi - - -

hani donanım herşeydi ? Biraz önce dediğinle şimdi dediğin ile kendin çelişiyorsun başta. Önce içindeki çelişkiyi çözmelisin

- - - Eklendi - - -

Önyargıları yıkmak, atomu parçalamaktan daha zordur :)

:evet:

Hex4d0r

Hex4d0r

Üye

- - - Eklendi - - -

Evet şimdi piyasadaki en iyi ekran ve kameraya Nokia sahip. Donanımdan çok teknolojileriyle konuşuluyor Wp8 içeren Lumialar. Nokia'nın donanım yarışından çok kullanıcı deneyimini iyileştirdiği açık. Bu şekilde kemikleşmiş kullanıcı sayısını artırabilir. Doğru strateji üzerinde :) Aynı Murat abinin söylediği gibi kullanıcı deneyimini iyi yaşat istersen tek çekirdekli işlemci kullan :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt