Lumia 920 & Galaxy SIII Karşılaştırma

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
Error!:D

15097

15097

Üye
Haber için teşekkürler :)

lordufuk

lordufuk

Üye
Sırf tasarım için lumia diyorum :D Bu arada paylaşım için :tşk:

- - - Eklendi - - -

kamera dedin mi sony abi şimdi o varken purewiew filen boş bu olayın daha iyisini sony yapıyor xperia neo'dan biliyorum
:aha:Kamera konusunda sonymi :kop: alemsin kardes nokia nın üstüne yok :P:

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Iyi haber ama destekledigi video ve müzik formatlari daha fazla 920nin ;)

amcalu1

amcalu1

Üye
Müzik kalitesi nolur acaba beats audio ile yarisabilir mi

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Kamerada Sony Ustun Falan Degil .. Nokia Butun Kamerali Telelfonlarinda 'Carl Zeiss' Lens Kullaniliyor ..

Carl Zeiss Dunyanin Tartismasiz En Iyi Lenslerini Ureten Firmadir .. Gooqle'dan Aratin Istersenizz ..

Ayrica Lumia 920'miz S3'e Bayagi Bir Fark Atmis Diyemeyiz .. Ama Isletim Sistemi Ve Hiz Olarak Kesinlikle S3'u Gecer ..

512 Mb'lik Islemcili Lumia 800 S3'le Yarisirken 1 GB'lik 920 Buyuk Fark Atar Bence .. :)

Ayrica Kamerada buyuk Bir Fark Var .. 12 MP S3'un .. Ama Gercekten 8.7 Mp Ondan Daha Iyi Cekiyor .. :)

Hersey Ortada .. :)

enterneoll

enterneoll

Üye
Kamerada Sony Ustun Falan Degil .. Nokia Butun Kamerali Telelfonlarinda 'Carl Zeiss' Lens Kullaniliyor ..

Carl Zeiss Dunyanin Tartismasiz En Iyi Lenslerini Ureten Firmadir .. Gooqle'dan Aratin Istersenizz ..

Ayrica Lumia 920'miz S3'e Bayagi Bir Fark Atmis Diyemeyiz .. Ama Isletim Sistemi Ve Hiz Olarak Kesinlikle S3'u Gecer ..

512 Mb'lik Islemcili Lumia 800 S3'le Yarisirken 1 GB'lik 920 Buyuk Fark Atar Bence .. :)

Ayrica Kamerada buyuk Bir Fark Var .. 12 MP S3'un .. Ama Gercekten 8.7 Mp Ondan Daha Iyi Cekiyor .. :)

Daha s3'ün kaç mp kamerası olduğunu bilmiyorsun bu arada mp herşey değildir unutma !!!

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye

abim lumia 900 s3 ile kapışabiliyor demek istedin herhalde :hmmm birde galaxy s3 8 megapixel :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: n000k, Türe ve kullanıcıadları
PremiumWork

PremiumWork

Üye
Nokiayida gorcez beyler. Ama sunuda soyliyeyim atip tutuyorsunuzda hic S3 kullandinizmi?Hic s-voice komut verdiniz mi? Yada google sesli klavye ile mesaj yazdiniz mi? Veya asphalt 7 nova3 pes2012 gibi yuksek grafikli oyunlar oynadiniz mi? Sorarim sizlere cok nokia kullandim 2-3 sonra batarya ölmeye basliyor. Ve ben yaklasik 2ay once lumia 900 alcaktim son anda vazgectim ve iykide vazgectim yoksa simdi gider satardim telefonu. Alacaklara hayirli olsun. Buarada kamera duskunuyseniz galaxy adinda samsung bir kamera yapmis ona bakin....

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Nokiayida gorcez beyler. Ama sunuda soyliyeyim atip tutuyorsunuzda hic S3 kullandinizmi?Hic s-voice komut verdiniz mi? Yada google sesli klavye ile mesaj yazdiniz mi? Veya asphalt 7 nova3 pes2012 gibi yuksek grafikli oyunlar oynadiniz mi? Sorarim sizlere cok nokia kullandim 2-3 sonra batarya ölmeye basliyor. Ve ben yaklasik 2ay once lumia 900 alcaktim son anda vazgectim ve iykide vazgectim yoksa simdi gider satardim telefonu. Alacaklara hayirli olsun. Buarada kamera duskunuyseniz galaxy adinda samsung bir kamera yapmis ona bakin....

Amcamin S3'ui Hergun Elimde .. Oyunlari Kaliteli Ona Diyecek Lafim Yokk ..

Ama 920'nin Artilari S3'e Gore Daha Cok .. Sende Hic 920 Kullanmadin .? Bak Gordun Mu .? :)

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Bir smartphone'da onemli olan donanimdir.Nokia mis gibi gelistirilmeye acik megoo yu birakti cesitli sistemlere el atiyor hayirlisi demekten baska birsey dusmez.

- - - Eklendi - - -

Satista olsa kullanirdim.

- - - Eklendi - - -

Ben olacaklari soyluyorum nokia bu kamerasi ve süslü yazilarina kanmayin..

Türe

Türe

Üye
Bir smartphone'da onemli olan donanimdir.Nokia mis gibi gelistirilmeye acik megoo yu birakti cesitli sistemlere el atiyor hayirlisi demekten baska birsey dusmez.

- - - Eklendi - - -

Satista olsa kullanirdim.

- - - Eklendi - - -

Ben olacaklari soyluyorum nokia bu kamerasi ve süslü yazilarina kanmayin..

:nono: yanlisi basta yapiyorsun ! Onemli olan donanim degil yazilimdir. :oke: iPhone 800 mhz le bugunlerde nasil satiyor saniyorsun ??

• Beğen
Tepkiler: n000k ve kullanıcıadları
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt