işte ilk Oyunum Olan KOMANDO'dan KISA BİR VİDEO.Sizce Nasıl.

Sponsorlu Bağlantılar

R58

R58

Üye
    Konu Sahibi
işte ilk Oyunum Olan KOMANDO'dan KISA BİR VİDEO.Sizce Nasıl.

• Beğen
Tepkiler: CABBAR, Tuba, anılbaran ve 10 diğerleri

full force

full force

Üye
valla süpere benziyor :oke:

tempestshine

tempestshine

Üye
Woww sonunda symbian için rpg türü oyun.çok heyecanlandım :aha:

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Harika görünüyor . :)

R58

R58

Üye
    Konu Sahibi
Sagolun arkadaşlar.

deadlydesire

deadlydesire

Üye
görünüm harika olmuş eline sağlık :)) taslağı gayet iyi duruyo:) adamlar ölse bide tam olacakmış :DD şaka bi yana merakla bekliyoruz kardeşim :))

R58

R58

Üye
    Konu Sahibi
bu arada eklemek isteyenler için buyrun.

- - - Eklendi - - -

görünüm harika olmuş eline sağlık :)) taslağı gayet iyi duruyo:) adamlar ölse bide tam olacakmış :DD şaka bi yana merakla bekliyoruz kardeşim :))
olur oda kardeşim

• Beğen
Tepkiler: deadlydesire
PremiumWork

PremiumWork

Üye
Hayirlisi olsun. Basarilar dilerim...

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Kardeş genel görünüm nasıl olucak, cs gibi mi bölüm bölüm yani. Detay verirmisin. :)

- - - Eklendi - - -

Kardeş genel görünüm nasıl olucak, cs gibi mi bölüm bölüm yani. Detay verirmisin. :)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
gerçekten mükemmel olmuş :hmmm ta bilgisayarda oynanıyor bu oyun hdmı ile mi bağladın :hmmm

R58

R58

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Androidlerdeki Nova oyunuyla aynı olucak Level atlamalı görevler olucak zorluk derecesine göre mesela sniper görevi vs ayrıca seçtiniz karaktere ek özellikler alınabilecek.Daha fazla detay veremicem Meraklar bitmesin Kardeşlerim.

- - - Eklendi - - -

gerçekten mükemmel olmuş :hmmm ta bilgisayarda oynanıyor bu oyun hdmı ile mi bağladın :hmmm
İki şekildede video çektim ama bilgisayardaki şeklini paylaşmak daha doğru olduğunu düşündüm çünkü oyun içi grafikleride göstermek açısından kardeşim.

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Gerçekten mükemmel olur öyleyse. Kolay gelsin kardeşim. :)

- - - Eklendi - - -

Gerçekten mükemmel olur öyleyse. Kolay gelsin kardeşim. :)

kalkan_yumruk

kalkan_yumruk

Üye
güzel olmuş! başarıların devamını diliyorum.

MücahitTokgöz

kardeşim sen bunun multiplayer desteğini ver ben bunu sabaha kadar oynayayım arkadaşımla :D gerçekten harika ollmuş bu kadarını yaptıysan daha iyilerinide yaparsın ;)

gariipp

gariipp

Üye
kardeş okadar şeybiliyon bali ekranvideo alma programıyla yapsaydın videouyu :D

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Dostum saglam iş cıkarmissin ellerine saglik. Sormak istedigim mesela adamin elindeki silahi sifirdan senmi tasarladin maps botlarin şekli falan ?

R58

R58

Üye
    Konu Sahibi
Dostum saglam iş cıkarmissin ellerine saglik. Sormak istedigim mesela adamin elindeki silahi sifirdan senmi tasarladin maps botlarin şekli falan ?

ekipmanlar hazır sadece mapsları ben tasarlıyorum videoda görülüyor zaten.

- - - Eklendi - - -

kardeş okadar şeybiliyon bali ekranvideo alma programıyla yapsaydın videouyu :D

bugün zamanım azdı iş güçte var kabataslak cektim öyle.ileriki günlerde bizzat telefondan oynanış videosunuda eklicem.

Üst Alt