Gittigidiyor ve sahibinden.com

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
thuglife

thuglife

Üye
    Konu Sahibi
Gittigidiyor ve sahibinden.com
Arkadaşlar gg'de veya sahibinden.com'da galaxy s3 1.300 tl ye kadar var,bunlara güvenilirmi? cihazların refurbished olup olmadığını nasıl anlarız? oradan bu fiyatlara bu cihazları alan arkadaşlar varsa görüşlerini paylaşırsa memnun olurum.

sanmarco

Üye
zannedersem paralel ithalat oluyor aşağıdaki adreste bununla ilgili bilgiler var benim 5800 dan mesaj yazdım umarım link çalışır

lordufuk

lordufuk

Üye
Sakın karışma androidtelefonları diye site var aynı fiyatda garantiyi bırak telefon gelmiyor :kop:

R.A.M

R.A.M

Üye
100, 200 daha fazla ver düzgûn bir yerden al ben çok çektim atalarımız ne demiş ucuz etin yahnisi yenilmez :)

thuglife

thuglife

Üye
    Konu Sahibi
zannedersem paralel ithalat oluyor aşağıdaki adreste bununla ilgili bilgiler var benim 5800 dan mesaj yazdım umarım link çalışır

'' Paralel ithalat belgesine sahip firmaların ürünleri 2 yıl garantili, faturalı ve kapalı kutulu olmak zorundadır.''
verdiğin sitede böyle bir ibare geçiyor ancak sorduğum birkaç satıcı ürünün faturası olmadığını,ürünün spot olduğunu,uluslar arası garatisi olduğunu söylediler sizce bunlar ne kadar doğrudur? güvenilebilirmi ?

Hasand.

Hasand.

Üye
ucuz alacak kadar zengın degiliz

15097

15097

Üye
Gittigidiyor daha güvenlidir :oke:

saydo55

saydo55

Üye
Kardes arkadasın 1299 tl ye samsung s3 aldı gg den.. telefon geldi sorunsuz orjinal herseyi tam ancak 4 ay sonra kapandı.. turist pasaportuyla kau-yıt oluyormus boyle teller bu pasaportlarlada telefon 6 ay kadar acık kalıyomus arastırdık arkdasla.. tekrar actırmak icin bi dunya masraf ettik.. ayrıca garanti marantide yok. o uluslar arası garanti yok o telefonlarda cunku arap ulkelerinin birinden geliyor kutusu arapça yazılarla genellikle içerisindeki kullanım kılavuzları vs.. saygılar

sphone

sphone

Üye
hiç bulaşma

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
Gittigidiyorda dükkanları olanlar ve en çok işlem yapılıp en çok iyi yorumlar alanlar gerçek güvenilirdir. Sahibinden için söyleyebileceğim tek şey :eller: :kro2:

sanmarco

Üye
bu teknoloji çılgınlığında çok dikkatli olmak lazım 100 200 tl için hüsrana uğradığına değmez dimyata pirince giderken evdeki bulgurdan olmayalım

avcitalip

avcitalip

Üye
o adamlar dolandırıcının önde gideni açıkça söyliyim ilanında adamın avrupa ülkelerinden alınmıştır yazıyor adama mesaj atıyorum adam bana dubaiden alınmıştır diyor,dubai'de de bu cihazların çok ucuz olduğunu duydum her neyse bu ürünlerin garantiside yok bunuda belirtiyim :oke:

ben almanya'dan getirttim 500€'ya almanya dan geldi 100 TL de pasaport parası verdik toplam maliyet 1.300 TL ye yakın eğer o adam o telefonu 1.300'e satarsa para kazanması imkansız :oke: illaki birşeyi vardır o telefonların uzak durun :oke:

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Androidtelefonlari.com güvenlidir oradan alışveriş yapabilirsiniz.

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Ağrı'da iPhone 4S 230 TL. Satın alan ve inceleyen arkadaşlarım uygulama dahi yüklendiğini söylüyorlar. Tabi önce o arkadaşların telefonlardan ne kadar anladığını bilmek lazım :ehe

15097

15097

Üye
Ağrı'da iPhone 4S 230 TL. Satın alan ve inceleyen arkadaşlarım uygulama dahi yüklendiğini söylüyorlar. Tabi önce o arkadaşların telefonlardan ne kadar anladığını bilmek lazım :ehe
4S'in gözümde değeri düştü bir an :zzz: Kesin anlamıyorlardır onlar iPhone'dan falan :zzz:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt