MasteLaa
Üye
Bilemiyorum kuzum
İki taşla bi kuş gibi bişi oldu.Balımda Tarık Abidiyodu Magic Olan değil o zaten şidiki bi paşa diyodu (öğle hatırlıyorum)
Aga,hacı,kardo,balım,kuzum,şekerim,tatlım o kadar var ki 
Bilemiyorum kuzum
İki taşla bi kuş gibi bişi oldu.Balımda Tarık Abidiyodu Magic Olan değil o zaten şidiki bi paşa diyodu (öğle hatırlıyorum)
Aga,hacı,kardo,balım,kuzum,şekerim,tatlım o kadar var ki 
Estafirulah abim görmemezlik yapmam ben köydeydim yeni döndüm nasılsın iyisindir inşallah
Fatih ne ediyon star oldun bizi görmüyon![]()

tarık geri mi gitti?

Biz iyiyiz seni sormalı Muhammed abim anlat nasıl geçiyor hayatnasılsınız bakalım...

Ben de anlamadım abim
Başka Tarıkta var yani anlamadım ne diyosun Berkant ?
- - - Eklendi - - -
Buyur kardeşim MagiC olanı diyorsan![]()

Hayırdır abimiyice kafayı yedi bu internette![]()

panpişi de ekle
Bilemiyorum kuzumAga,hacı,kardo,balım,kuzum,şekerim,tatlım o kadar var ki
![]()

Estafirulah abim görmemezlik yapmam ben köydeydim yeni döndüm nasılsın iyisindir inşallah![]()
ama pazartesi işte kötü bir gün işbaşı
.Ama hamdolsun
iyiyim 
bende
taniştiğima memnun oldum![]()

Lütfen F5 butonunu veya sayfanını üzerinde bulunan "yenile" butonunu kullanınız.Keyifli sörfler dileriz

Forumda panpiş var mı
panpişi de ekle![]()

Amin abimhepimiz iyiyiz anlaşılanallah daha da iyilik versin.

Bizler de başlayacağız abim 17 eylül büyük gün
iş güç yok izindeyimama pazartesi işte kötü bir gün işbaşı
.Ama hamdolsun
iyiyim
![]()
Allah iyilik versin abim bunun yanında kolaylık versin işlerinde 
Bende de net yok dün nazar ettiler sağolsunlar ben de telefonu bağladım PC yekarşı daireden internet almaya çalışıyorumda. Geçtim kapının önüne, bir güzel çömdüm ama yine nafile. En iyisi mobil![]()

Kim uğraşacak onunla cepten neti alıyorum zaten
Lütfen F5 butonunu veya sayfanını üzerinde bulunan "yenile" butonunu kullanınız.Keyifli sörfler dileriz![]()