Bu gece kimler var bakalım? Gececiler buraya!

Sponsorlu Bağlantılar

MasteLaa

MasteLaa

Üye

İki taşla bi kuş gibi bişi oldu :).Balımda Tarık Abidiyodu Magic Olan değil o zaten şidiki bi paşa diyodu (öğle hatırlıyorum)
Bilemiyorum kuzum :tebessüm: Aga,hacı,kardo,balım,kuzum,şekerim,tatlım o kadar var ki :)

jackalmami

jackalmami

Üye
nasılsınız bakalım...

jackalmami

jackalmami

Üye
tarık geri mi gitti?

jackalmami

jackalmami

Üye
iyice kafayı yedi bu internette :ah

jackalmami

jackalmami

Üye
hepimiz iyiyiz anlaşılan :ehe allah daha da iyilik versin.

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici

Estafirulah abim görmemezlik yapmam ben köydeydim yeni döndüm nasılsın iyisindir inşallah :D

iş güç yok izindeyim :D ama pazartesi işte kötü bir gün işbaşı :(.Ama hamdolsun :D iyiyim :oke:

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Ben burda benden başka Tarık görmedim ama Berkant neyi kastetti acaba :hmmm Balım diyen Tarık Abi dedi. Ben normalde paşam demem belki ilk defa dedim ben paşa diyormuşum :aha: Anlamadım ben yav :ah

jackalmami

jackalmami

Üye
karşı daireden internet almaya çalışıyorumda. Geçtim kapının önüne, bir güzel çömdüm ama yine nafile. En iyisi mobil :ehe

MasteLaa

MasteLaa

Üye
:hmmm..

jackalmami

jackalmami

Üye
arada sırada paşam dediğin olmuştur tarık. Bazen hocam da diyorsun.

MasteLaa

MasteLaa

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Nextman
jackalmami

jackalmami

Üye
kimin ne dediği belli değil ki :ehe

MasteLaa

MasteLaa

Üye
karşı daireden internet almaya çalışıyorumda. Geçtim kapının önüne, bir güzel çömdüm ama yine nafile. En iyisi mobil :ehe
Bende de net yok dün nazar ettiler sağolsunlar ben de telefonu bağladım PC ye :kıskıs:

- - - Eklendi - - -

Lütfen F5 butonunu veya sayfanını üzerinde bulunan "yenile" butonunu kullanınız.Keyifli sörfler dileriz :smartass:
Kim uğraşacak onunla cepten neti alıyorum zaten :ehe

Üst Alt