R.A.M
Üye
yan bakıom babam alman 11 yaşıma kadar köln de yaşadım şuan da alman biriyle nişanlıyım![]()
Da, Da,

yan bakıom babam alman 11 yaşıma kadar köln de yaşadım şuan da alman biriyle nişanlıyım![]()

benim baba alman normal bende![]()

jaa jaa denir
Da, Da,![]()

aramızda en turist sensin bakalım rakip çıkcak varmıyan bakıom babam alman 11 yaşıma kadar köln de yaşadım şuan da alman biriyle nişanlıyım![]()

o münihte oluyo 2 kez gittim 18+ olunca zevki daha güzel çıkıyo
oktoberfest![]()
ablamda türkiyede yaşamıyoaramızda en turist sensin bakalım rakip çıkcak varmı![]()

Hocam ikilemde kaldıysan al bi tüy dökücü krem az.miktarda uygulayacağın bölgeye sür hem daha hızlı çıkmasınıda önlüyor

hacı napıyon o bacak içindiranamda var ondan kullanırımda bana taraftar lazım![]()

tamamda ben okullar baslamadanda boyle dolasamam yenı okula gitcem normalde baya yakısıklıyımdır. ama ışi bilmiyorumkendime yeni düzen vermeye basladım baska dusunceleri olan?
Lise 2 ye gectim
Benimde anne almankardeşim duisburgda okuyo ben ondan büyüğüm ama daha 1 sefer gördüm almanyayı

bide sözde paki96 vardı
Ne çok alman varmış![]()

Hergün evden bakımlı bir şekilde çık
ama yakınlasınca kızlar terk ediyor kaşlar isı bozuyor yengem kuaforcu onamı aldırsam .....aramızda en turist sensin bakalım rakip çıkcak varmı![]()
onu yapıyom uzaktan justin gibiyim vallaha bakama yakınlasınca kızlar terk ediyor kaşlar isı bozuyor yengem kuaforcu onamı aldırsam .....

En son ara karne tatilinde gittim ara sıra gidip geliriz biz.Bu durumda ben daha uzun kalmış oluyom
- - - Eklendi - - -
![]()
olum konuşturmayın beni yılda bir mümkünsede avusturalya ve yeni zelandaya gidiom dayımı ve ablamı görmek içinEn son ara karne tatilinde gittim ara sıra gidip geliriz biz.Bu durumda ben daha uzun kalmış oluyom
- - - Eklendi - - -
![]()
epilasyon yaptır.