nasıl bir tablet

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Captan Ares

Captan Ares

Üye
    Konu Sahibi
nasıl bir tablet
android 4.3 işletim sistemi cortex a8 1.2ghz işlemci 512 ram tablet var sizce alınırmı fiyat 200 marka pro book

cukuleaks

Üye
android 4.3 işletim sistemi cortex a8 1.2ghz işlemci 512 ram tablet var sizce alınırmı fiyat 200 marka pro book

Egerki a9 cortex olsaydi ve 1 gb ram olsaydı al derdim. Hadi cortexi gec ama 512mb ram cok sıkıntı yapar.

Captan Ares

Captan Ares

Üye
    Konu Sahibi
fiyat olarak digerlerine göre çok iyi ve özellik bakımındanda sadece internet için kullanıcam

enterneoll

enterneoll

Üye
sadece internet içinse al :) hiç kasma filen olmaz

mancukya

Üye
Parasal durumunuz varsa asla ama asla 512 mb ramli android cihazi almayin. O ramin büyük bölümü grafik chipi icin gidiyor birde zaten tel sirketlerinin kendi arayüz ve Google programlarida eklenince az yer kaliyor. 1gb rami olan tablet ve telleri tercih ederseniz daha iyi olur.
islemci konusunda ise a8 islemcilerin overclock durumunu arastir 1.4 1.5 cikartma sorunsuz oluyorsa düsün.
Yani tablet yada tel alirken islemci en az 2 cekirdekli, GPu grafik markasi, cözünürlük ve ram oranlarina bakin genel tercihiniz ise Acer yada Asus olsun tabletlerde cünkü 2 firmada Android alaninda en hizli güncelleme yayinliyan firmalar.
Tabi burada Türkiyede bunlarin kazik satilmasi avrupada yeni model cikinca 1 alt modelin 200 400 dolarlara inmesine ragmen Türkiyede hala 2 kati fiyatina satilmasi sorunu var ama durum kisaca bu.

kralsensin98

kralsensin98

Üye
Codegen Qbix M71B1 8GB 7" Wifi Tablet bu tablet daha iyi bence bunu al hem fiyatı 243 tl

1 gb ram 8 gb hafızası cortex a10 işlemci
kamerayla görüntülü konuşma
6 saat internet keyfi
Mali- 400 cpu
[h=1]Ainol Tornados 8GB 239,00 tl buda olabilir.[/h]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt