[SymbianHacker] MaxiHACK - Belle Refresh İçin Hack, Avkon2, Tema Efekti Yapımı

Sponsorlu Bağlantılar

xatar_zaza

xatar_zaza

Üye
Selamlar, ben bu hacki kendi telefonumda uyguladım (Nokia c6-01).
Hack başarılı olmuştu fakat bir sorun var, bazen internette gezinirken telefon aniden donuyor ve bataryayı çıkarmak zorunda kalıyorum . Bu çok oluyor. Daha önce telefona hard reset attım sorun yoktu fakat hacklediğim zaman tekrar donma oluyor.
Sizce sebebi ne olabilir? Teşekkürler...

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Selamlar, ben bu hacki kendi telefonumda uyguladım (Nokia c6-01).
Hack başarılı olmuştu fakat bir sorun var, bazen internette gezinirken telefon aniden donuyor ve bataryayı çıkarmak zorunda kalıyorum . Bu çok oluyor. Daha önce telefona hard reset attım sorun yoktu fakat hacklediğim zaman tekrar donma oluyor.
Sizce sebebi ne olabilir? Teşekkürler...

Hack işlemiyle kesinlikle hiçbir ilgisi yoktur. Geniş boyutlu hafıza kartınız varsa ve çoğu doluysa zaman ayırıp pc de yedekleyin ve biçimlendirin;) eğer sorun hafıza kartıysa kapatın teli, hafıza kartını çıkarıp deneyin farkı göreceksiniz :)

xatar_zaza

xatar_zaza

Üye
Hafıza Kartım 8 GB , 6 GB dolu. Hafıza kartından kaynaklandığını düşünmemiştim.
Dediğinizi yapıp sonucunu bildireceğim . Yardımınıza teşekkür ederim .

farukozkisa

Üye
Dostum ben c6-01 kullanıyorum belle refresh senin verdiğin bu hack i yapmaya çalışıyorum ama c de sys klasörün yok bulamadım telefında bir türlü. Yardım Lütfen

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Dostum ben c6-01 kullanıyorum belle refresh senin verdiğin bu hack i yapmaya çalışıyorum ama c de sys klasörün yok bulamadım telefında bir türlü. Yardım Lütfen

x-plore un ayarlara gir ve üstteki tüm kutucukları işaretle ve rompatcher ı çalıştırıp open4all yamasını aktif et, artık x-plore ile c/sys/bin klasörünü görebilirsin...

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi

dostum kusura bakma benim net bi acayip daha yeni gördüm mesajını:)sağolsun Emrgncy112 arkadaşımız gerekli cevabı vermiş :)

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
:tşk:

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
:rica:

yucel5428

Üye
eywallah dostum butun hack yontemlerını deneedım olmadı ama bu oldu basarılı

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
güle güle kullan :)

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Ya ben hack yöntemindeki herşeyi yaptım ama bu son patches klasörüne refresh dosyasını atma mevzusunu yapamadım çünkü ne kadar arasamda bulamadım o klasörü . Xplorer la aradım hemde ama yok .

burakkk97

Üye
Ya ben hack yöntemindeki herşeyi yaptım ama bu son patches klasörüne refresh dosyasını atma mevzusunu yapamadım çünkü ne kadar arasamda bulamadım o klasörü . Xplorer la aradım hemde ama yok .

rompatcher a gir çık gene olmazsa kendin oluştur :oke:

i-gencer

Üye
x-plore yüklerken süresi geçmiş sertifika diyor. x-plore olmadan install server ı nasıl atacağız??? rom patcher dan aktif ettiğim halde x-plore ı kuramıyorum.ne yapmam gerek??

SymbianHacker

SymbianHacker

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
x plore hata vermez ki yanlış birşey yapıyorsundur. İstersen farklı versiyonunu dene

b.bulut74

b.bulut74

Üye

Avkon2 Modunu Uygulama :
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Öncelikle sorununu çözdüğü için DustoJniK'e çok teşekkürler ve saygılar :oke:
-İlkönce Z:/ Resource / Apps içindeki bütün mifleri E:/ Resource / Apps içine kopyalayın. Bunu daha önceden yapmış olsanızda uygulayın çünkü refreshten sonra sistem mifleri değişiyor. Daha sonra dosyaları gerekli dizinlere kopyalayın. İşlem tamam :oke:

...................................................................

Arkadaşım daha sonra dosyaları gerekli dizinlere kopyala diyosun ama hangi dosyaları nereye ?? ayrıca zipden çıkan belle refresh dosyasını ne yapcaz hiç bi uzantısı yok onun ne işe yarıyor ?

yaren_dede

yaren_dede

Üye

Avkon2 Modunu Uygulama :
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Öncelikle sorununu çözdüğü için DustoJniK'e çok teşekkürler ve saygılar :oke:
-İlkönce Z:/ Resource / Apps içindeki bütün mifleri E:/ Resource / Apps içine kopyalayın. Bunu daha önceden yapmış olsanızda uygulayın çünkü refreshten sonra sistem mifleri değişiyor. Daha sonra dosyaları gerekli dizinlere kopyalayın. İşlem tamam :oke:

...................................................................

Arkadaşım daha sonra dosyaları gerekli dizinlere kopyala diyosun ama hangi dosyaları nereye ?? ayrıca zipden çıkan belle refresh dosyasını ne yapcaz hiç bi uzantısı yok onun ne işe yarıyor ?

alttaki dosyayı indir xplore ile aç ve sys isimli klasörü "c ana dizine at" sonra mifleri kopyala restart yap tamamdir mod hazır sonra istediğin değişiklikleri yapabilirsin

Ekli dosyalar

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Ya ben de z sürücüsü çıkmıyor xplorer da?

- - - Eklendi - - -

Ya ben de z sürücüsü çıkmıyor xplorer da?

Üst Alt