widget istek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
    Konu Sahibi
widget istek
arkadaşlar küçük dijital saat widgetı arıyorum her yere baktım ama bulamadım şeffaf olup olmaması önemli değil yeter ki küçük olsun varsa mifini paylaşır mısınız?

yaren_dede

yaren_dede

Üye
arkadaşlar küçük dijital saat widgetı arıyorum her yere baktım ama bulamadım şeffaf olup olmaması önemli değil yeter ki küçük olsun varsa mifini paylaşır mısınız?

dur bakayım bende vardı uydurabilirsem paylaşırım

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
    Konu Sahibi
yaren_dede

yaren_dede

Üye
yalnız telefonunda widget kurulu değilse sadece mif işe yaramaz ok

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
    Konu Sahibi
yaren_dede

yaren_dede

Üye
digitalclock.mif var fakat bazılarında migital yazıyo o yok

- - - Eklendi - - -

abi sen at bi deneyeyim

bulduğun sis dosyasını sis editör ile aç içindeki mif dosyasını çıkart ismini değiştir e resource apps içine at değişir ama ufak olan için nasıl olur bakıyorum şimdi

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
    Konu Sahibi

bulduğun sis dosyasını sis editör ile aç içindeki mif dosyasını çıkart ismini değiştir e resource apps içine at değişir ama ufak olan için nasıl olur bakıyorum şimdi

bekliyorum abi

yaren_dede

yaren_dede

Üye
istediğin böyle bir şeymi

yaren_dede

yaren_dede

Üye
zipten çıkan klasörleri c ana dizine atcaksın

dosyaları atarken hata alırsan c sys Bin klasörunde "digitalclockpublisher.dll" adını değiştir mesela "digitalclockpublisher.dll2" yap ve restart sonra dosyaları tekrar at ok

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
    Konu Sahibi
zipten çıkan klasörleri c ana dizine atcaksın

dosyaları atarken hata alırsan c sys Bin klasörunde "digitalclockpublisher.dll" adını değiştir mesela "digitalclockpublisher.dll2" yap ve restart sonra dosyaları tekrar at ok

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

abi olmadı ama benim bi fikrim var sende bellenin orjinal digitalclock.mif i var mı varsa atabilir misin

yaren_dede

yaren_dede

Üye
abi olmadı ama benim bi fikrim var sende bellenin orjinal digitalclock.mif i var mı varsa atabilir misin

dostum orjinal mif ne yapacaksın bilmiyorum ama z resource apps içinden alabilirsin, ayrıca bende olduysa sendede olur yanlış yapıyorsun demekki

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
    Konu Sahibi

dostum orjinal mif ne yapacaksın bilmiyorum ama z resource apps içinden alabilirsin, ayrıca bende olduysa sendede olur yanlış yapıyorsun demekki

küçülüyo ama resimdeki gibi olmuyo kendimdeki dijital saatin küçüğü oluyo

kiraz.muhammed1

kiraz.muhammed1

Üye
    Konu Sahibi
olmuyo abi neyse sağol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt