.::Sevimli Yün Yumakları ::.
POWER Üye Çok şekerler ya.Teşekkürler... --------------- Ekleme --------------- + olarak Bende istiyom aşkıma hediye etcem
Çok şekerler ya.Teşekkürler... --------------- Ekleme --------------- + olarak Bende istiyom aşkıma hediye etcem
dreamgirls Üye Konu Sahibi P_O_W_E_R' Alıntı: Çok şekerler ya.Teşekkürler... --------------- Ekleme --------------- + olarak Bende istiyom aşkıma hediye etcem Genişletmek için tıkla ... ay ay ayyy aşkına da istermiş... kıyamam... sen aşkına istiyosun, benim aşkım da benden istiyo.... yapcaz artık bişiler...
P_O_W_E_R' Alıntı: Çok şekerler ya.Teşekkürler... --------------- Ekleme --------------- + olarak Bende istiyom aşkıma hediye etcem Genişletmek için tıkla ... ay ay ayyy aşkına da istermiş... kıyamam... sen aşkına istiyosun, benim aşkım da benden istiyo.... yapcaz artık bişiler...
dreamgirls Üye Konu Sahibi P_O_W_E_R' Alıntı: Bi ara alışverişe çıkalım çaktırmadan alalım Genişletmek için tıkla ... evet evet... aynen... şşşşş ama çaktırmayalım... senin mavişin'le, benim dreamboys'um duymasın
P_O_W_E_R' Alıntı: Bi ara alışverişe çıkalım çaktırmadan alalım Genişletmek için tıkla ... evet evet... aynen... şşşşş ama çaktırmayalım... senin mavişin'le, benim dreamboys'um duymasın
dreamgirls Üye Konu Sahibi ouSahin' Alıntı: ya bende aşkıma alsamm iiyi olur Genişletmek için tıkla ... al oğuz al, kaçırma derim... ben dreamboys'a alcam, çok istedi... P_O_W_E_R'da mavişine alcak... sende aşkına al...
ouSahin' Alıntı: ya bende aşkıma alsamm iiyi olur Genişletmek için tıkla ... al oğuz al, kaçırma derim... ben dreamboys'a alcam, çok istedi... P_O_W_E_R'da mavişine alcak... sende aşkına al...