İnternet paketi ucuz ama sen bilirsinYolda, otobüste, dışarda şifresiz wifi'yi nerden bulayım
Yada köye gittim diyelim. Dedeme wifi geldi mi buralara diye mi sorayım
Normal radyo şart valla ben internet falan anlamam![]()
artık minibüsler de de wifi olacak.dedenin yanına gidersende artık bir paket alman şart
yada illaha ücretsiz radyo istersen başka telefon almalısın 
bu telefon sadece bana mi ekranına göre büyük geliyortelefonun tamamı içinde ekran biraz ufak kalmış gibi
![]()
İnternet paketi ucuz ama sen bilirsinartık minibüsler de de wifi olacak.dedenin yanına gidersende artık bir paket alman şart
yada illaha ücretsiz radyo istersen başka telefon almalısın
![]()

Valla şu an kafamda iki aday var.
Nokia Lumia 920 ve HTC Accord.
Eylül sonlarında kararımı veririm sanırım![]()
Cihazın muhtemel özellikleri 1.5 Ghz Qualcomm Snapdragon MSM8960 çift çekirdekli S4 işlemci, 4.3" inç LCD ekran, 8 megapiksel kamera, NFC desteği ve 4G iletişim teknolojisine sahip olacağı söylentiler arasında.htc accordun özellikleri neler ?
htc accordun özellikleri neler ?
Zenith; 4.7 inçlik Super LCD2 ekran, 720piksel çözünürlük, 8MP çözünürlükte kamera, 1080p video kaydı, 42Mbps’a kadar HSPA+ desteği, 4 çekirdekli Snapdragon S4 işlemci gibi özellikler barındıracak. (Alıntıdır)sagolun arkadaşlar bilgi içinbi de şu amiral gemisi zenithi merak ettim

BendeDaha önceki mesajlarım da hep söylemişimdir Nokia adam akıllı bir cihaz çıkartsın. Uygulama ve oyunlara destek versin. Kesinlikle bende bu cihazı alarak desteklerim. Tek çekirdekli işlemcileri ile daha ne kadar daha ilerleyebilecekti ki zaten.. GPU'da gerçekten çok iyi. Ürün Türkiye'ye gelsin. Yorumları okuyayım ayrıca uygulama ve oyun desteği de verirse eğer bende düşünüyorum. Aslında İphone 5 alacaktım bunu görünce duraksadım.![]()

lumia920 wp8 klavyesi:
guzelmişlumia920 wp8 klavyesi: