Tasarım Harikası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
amcalu1

amcalu1

Üye
    Konu Sahibi
Tasarım Harikası
Telefona aşık oldum videoyu izleyemeyenler varsa diye paylaşıyorum

http://www.youtube.com/watch?v=VsaKlJ96Bic

Bir de çalan şarkıyı bilen var mı :D

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan ve n000k

15097

15097

Üye
Harika harika harika :D Nokia'nın telefonları genelde birbirine benzer, bu da benziyor ama daha farklı :hmmm

amcalu1

amcalu1

Üye
    Konu Sahibi
Şarkıyı bilen var mı

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Woooow :)

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Htc one x Forever :)

• Beğen
Tepkiler: Mein-teil
mcnpl4

mcnpl4

Üye
cok etkilemedi beni bu telefon. bekledigim gibi bisey cikmadi sasirtici bisey beklerdim o kadar kelime oyunlarinin ardindan.

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
- - - Eklendi - - -

Htc one x Forever :)

son bir haftadir iş arkadaşimda var one x ama akicilik desen tasarim desen ele oturma desen BENCE luma'nin yanina yaklaşmayi birak ikisini ayni mesajda yazmak bile agir geldi dogrusu.hatta kamerasini actim bi resim cektim kamerayi kapatmadan resm klasorunden bakmak istedim o kadar kasildiki sanarsin padişahin sol alt yanı :D

• Beğen
Tepkiler: n000k
m542tf

m542tf

Üye
- - - Eklendi - - -

son bir haftadir iş arkadaşimda var one x ama akicilik desen tasarim desen ele oturma desen BENCE luma'nin yanina yaklaşmayi birak ikisini ayni mesajda yazmak bile agir geldi dogrusu.hatta kamerasini actim bi resim cektim kamerayi kapatmadan resm klasorunden bakmak istedim o kadar kasildiki sanarsin padişahin sol alt yanı :D

:ehe

FastBreaker

FastBreaker

Üye
cok etkilemedi beni bu telefon. bekledigim gibi bisey cikmadi sasirtici bisey beklerdim o kadar kelime oyunlarinin ardindan.

arkadaşım ne bekliyordun ? samsung gibi htc gibi içini çekirdekle ram'le doldurmasını mı bekliyordun ? o zaman da diyecektiniz ki ''nokia paranın nerde oldugunu anladı yüksek donanımlı cihazlar çıkarıyor''. Baksana telefona sisteme entegre edilmiş onlarca özellikler var. Visual studio var ya düşün. Kim ne derse desin harika bi telefon. farklı olmak isteyenlere hitap ediyor bence.

• Beğen
Hex4d0r

Hex4d0r

Üye
- - - Eklendi - - -

Neden bende böyle birşey yok ? Bencede WP8, Android'den iyi. Yalnız arkasına 4 çekirdeği alıpta kasım kasım kasacak kadar berbat değil. Onun için gerçeği yansıtmayan şeyleri yazarak 920'yi yüceltmeye/yükseltmeye çalışmak anlamsız...

Mein-teil

Üye
Neden bende böyle birşey yok ? Bencede WP8, Android'den iyi. Yalnız arkasına 4 çekirdeği alıpta kasım kasım kasacak kadar berbat değil. Onun için gerçeği yansıtmayan şeyleri yazarak 920'yi yüceltmeye/yükseltmeye çalışmak anlamsız...

Tükürdüklerini yalıyavcaklar kendimden biliyorum

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
arkadaşım ne bekliyordun ? samsung gibi htc gibi içini çekirdekle ram'le doldurmasını mı bekliyordun ? o zaman da diyecektiniz ki ''nokia paranın nerde oldugunu anladı yüksek donanımlı cihazlar çıkarıyor''. Baksana telefona sisteme entegre edilmiş onlarca özellikler var. Visual studio var ya düşün. Kim ne derse desin harika bi telefon. farklı olmak isteyenlere hitap ediyor bence.
mcpaa'ya katılıyorum. ayrıca windows phone değil nokia hakkında konuşmuş. at gözlüğünü atın. o dediğini nokia değil windows phoen yapıyor yani onunla gelen bi özellik bu da demek oluyor ki samsung atıv s de de mevcut. bizim dediğimiz nasıl ki s3 çıktı sallahı demin okudum yirmi milyon barajını geçmiş.... böyle bişeyler yapmalıydı. iki programla yürümüyor bu işler :) ki bende nokia fanatiği olarak kınıyorum... o kadar laf yaptı ortada bişey yok...

FastBreaker

FastBreaker

Üye
sanki android htc ve samsungun ürünü gibi konusuyosun. Androidde google`ın. O özelliklerde androidde var zaten. 20 milyon satmış dedin, Benim takıldıgım da o. Herkeste var. Bu bana cazip gelmiyor işte. Neyse farklı gruplara hitap eden bi telefon beğenmeyebilirsiniz. Farklı olmak istyenler için üretilmiş

MrTech

MrTech

Üye
:blink: Telefon Gel Bana :ehe

amcalu1

amcalu1

Üye
    Konu Sahibi
Ben android kullanan biriyim dandik bir telefon da değil galaxy s2 stabillik ve görsellik adına lumia tercih edecem android iyi hoş da kendinden bıktırdı

SheFy

SheFy

Üye
bazilarina gore telefon 2 gb ram 4 cekirdek islemci olmus. tabi samsung htc alistirdi millete bunu gorenler kotu diyor. gerek yok ki o kadar bu donanimla bile androis olan s3 u sollar

• Beğen
Tepkiler: n000k ve FastBreaker
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Telefon görsel olarak harika ben çok beğendim. Özellikleri yeterde artar bile.

• Beğen
DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
sanki android htc ve samsungun ürünü gibi konusuyosun. Androidde google`ın. O özelliklerde androidde var zaten. 20 milyon satmış dedin, Benim takıldıgım da o. Herkeste var. Bu bana cazip gelmiyor işte. Neyse farklı gruplara hitap eden bi telefon beğenmeyebilirsiniz. Farklı olmak istyenler için üretilmiş
kardeşim hepsinde de son çıkan donanımlar var :)
kardeşim neden anlamak istemiyorsunuz lumia 900 hali ne oldu donanım yetmiyo denildi wp8 almadı. olay bu düşük donanımsonra destek yok. artık kabullenmek lazım bu devirde sistem değil donanım önemli.

papakudioflu

papakudioflu

Admin
buraya da ayni hatirlatmayi yazayim:D
Microsoft resmi olarak acikladi:wp8 ile cikan cihazlar minimum 18ay yazilim destegi alacak.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
- - - Eklendi - - -

:zuhaha:Neşeler yerinde:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt