Htc one x Forever![]()

- - - Eklendi - - -
son bir haftadir iş arkadaşimda var one x ama akicilik desen tasarim desen ele oturma desen BENCE luma'nin yanina yaklaşmayi birak ikisini ayni mesajda yazmak bile agir geldi dogrusu.hatta kamerasini actim bi resim cektim kamerayi kapatmadan resm klasorunden bakmak istedim o kadar kasildiki sanarsin padişahin sol alt yanı![]()

cok etkilemedi beni bu telefon. bekledigim gibi bisey cikmadi sasirtici bisey beklerdim o kadar kelime oyunlarinin ardindan.
- - - Eklendi - - -
son bir haftadir iş arkadaşimda var one x ama akicilik desen tasarim desen ele oturma desen BENCE luma'nin yanina yaklaşmayi birak ikisini ayni mesajda yazmak bile agir geldi dogrusu.hatta kamerasini actim bi resim cektim kamerayi kapatmadan resm klasorunden bakmak istedim o kadar kasildiki sanarsin padişahin sol alt yanı![]()
Neden bende böyle birşey yok ? Bencede WP8, Android'den iyi. Yalnız arkasına 4 çekirdeği alıpta kasım kasım kasacak kadar berbat değil. Onun için gerçeği yansıtmayan şeyleri yazarak 920'yi yüceltmeye/yükseltmeye çalışmak anlamsız...
mcpaa'ya katılıyorum. ayrıca windows phone değil nokia hakkında konuşmuş. at gözlüğünü atın. o dediğini nokia değil windows phoen yapıyor yani onunla gelen bi özellik bu da demek oluyor ki samsung atıv s de de mevcut. bizim dediğimiz nasıl ki s3 çıktı sallahı demin okudum yirmi milyon barajını geçmiş.... böyle bişeyler yapmalıydı. iki programla yürümüyor bu işlerarkadaşım ne bekliyordun ? samsung gibi htc gibi içini çekirdekle ram'le doldurmasını mı bekliyordun ? o zaman da diyecektiniz ki ''nokia paranın nerde oldugunu anladı yüksek donanımlı cihazlar çıkarıyor''. Baksana telefona sisteme entegre edilmiş onlarca özellikler var. Visual studio var ya düşün. Kim ne derse desin harika bi telefon. farklı olmak isteyenlere hitap ediyor bence.
ki bende nokia fanatiği olarak kınıyorum... o kadar laf yaptı ortada bişey yok...kardeşim hepsinde de son çıkan donanımlar varsanki android htc ve samsungun ürünü gibi konusuyosun. Androidde google`ın. O özelliklerde androidde var zaten. 20 milyon satmış dedin, Benim takıldıgım da o. Herkeste var. Bu bana cazip gelmiyor işte. Neyse farklı gruplara hitap eden bi telefon beğenmeyebilirsiniz. Farklı olmak istyenler için üretilmiş

- - - Eklendi - - -
Neşeler yerinde