kullanıcıadları
Üye
Orta segment düşüncesi doğru evet.Şöyle bir şey var,Nokia acaba çıkaracağı bu cihazları hangi kesime hitap ettirecek ? Orta segment olarak mı çıkarıyor cidden şüpheliyim şahsen.Android ve iOS diyoruz ki segment olarak rakibi şu anlık Android gibi duruyor.Tanıtım diyoruz ya işte tam burada çıkacak bu da.Fiyat avantajı madem var bu avantajı en iyi şekilde kullanmalı çünkü dediğim gibi Lumia900 dahil zaten marketi hariç s3 ile yarışıyor zaten.Multimedya olarak kullanacak o kadar çok kesim var ki..Sonuçta çıkacak cihazın çok satması bekleniyor ve bu da Nokia'nın amiral gemisi olacak Nokia için..Ram ve GHZ olarak iyi durumda zaten sistemine oranla 1 gb ram ve 1.5 ghz çok iyi geliyor bana.Bunun yanında tanıtıma geri dönecek olursam örneğin kamerasını iyi tanıtması gerekiyor tahminimce en azından açıklamalı bir video koymalı.Nedeni ise 8 mp bir kamera ile çıkacak olması.Tüketici alırken kesinlikle yani bilmeyen kesimi söylüyorum kullanılan teknolojisine bakmaz gibime geliyor.PureView teknolojisi kullanılacak ve kim biliyor acaba bunu ? 41 mp pureView yazılıyor ve kimse Pureview diye bakmıyor bunu 41 mp olmasına bakarak alıyor.8 mp kamera ile çıkacak ama bunun piyasadaki en iyi 2. kamera olacağını da insanlara aktarması gerekiyor.Bunların yanında bana göre fiyat avantajı,donanım,stabilize'nin yanında vereceği destek inanılmaz önemli olacak bence.Piyasada bir dünya telefon var iken Nokia ardına kalmamalı ki bilgiğimiz kadarı ile Sony'nin yeni çıkacak Nokia segment düzeyindeki telefonları JB alacak.Marketinden dolayı tercih edilme durumu doğru ama ben Wp8 in de uygulama marketinin hızlı büyüyeceğini düşünüyorum yenilerin aksine.
- - - Eklendi - - -
Zaten nokta burada aslında iOS sisteminde biz mpixel veri işlemesini sürekli söylüyoruz..4 çekirdekli gpu ile iOS'un çift çekirdekli işlemcisi yarışamıyor ki iOS yaklaşık iki kat daha fazla veri işliyor tek çekirdekte yaklaşık 500..4 çekirdek grafik işlemcisi de gayet iyi olur bence.
Orası kesinlikle öyle zaten

- - - Eklendi - - -
acaba fatih ve kullanıcıadları birbirinin yazılarını okuyor mu![]()
![]()
Okuyoruz tabi iyice şizofren yaptın bizide
Birde adım Bartu ismimle hitap edebilirsin aramızda lafı mı olur canım 

ve artık kısa yorumları atlıyorum bende ters etki yaptı