nokia world basladi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
    Konu Sahibi
nokia world basladi
Geçtiğimiz sene, Nokia World 2011 etkinliğinde CEO Stephen Elop sahneye çıktı ve bizlere Microsoft ile yapılan anlaşmanın ilk meyveleri olan Nokia Lumia 800 ve Nokia Lumia 710'u tanıttı. Bu oldukça büyük bir adımdı. Geçtiğimiz seneden bu yana Symbian Türkiye olarak biz hep buradaydık.
Zaman geldi, 2012 için Nokia World etkinliği de başlıyor. 5-6 Eylül tarihlerinde yapılacak olan etkinlikte Lumia ailesine yeni üyeler katılacak. Bu Lumia akıllı telefonlar Windows Phone 8 ile birlikte gelecek ve oldukça heyecan verici donanımlara sahipolacaklar. Üstelik, ilk olarak Nokia 808 modeli ile karşımıza çıkan PureView teknolojisi yeni Lumia cihazlarda da kullanılacak.
Bu cihazlar duyurulmadan önce size birkaç ipucu verelim, işte böyle görünüyorlar:
Sağda Nokia Lumia 820 ve solda yeni amiral gemi Nokia Lumia 920PureView bulunuyor. Renk seçenekleri ise beyaz, sarı, kırmızı ve siyah. Biraz teknik özellik verecek olursak oldukça iyi çift çekirdekli bir işlemci ile donatılan Lumia 920, kablosuz şarj özelliğine de sahip olacak. Aynı zamanda 720p HD Clearblack Amoled ekrana sahip olan bu cihazın 1 GB RAM'i bulunuyor. Ekran boyutu ise 4.5", ekran çözünürlüğü ve PureView kamerası ile harika bir boyut!
İşte size yeni kablosuz şarj aletinden bir önizleme:
Bu şarj cihazı manyetik alan ile çalışıyor. Tek yapmanız gereken şarj cihazını sabit bir alanda fişe takmak ve ihtiyacınız olduğunda telefonunuzu üstüne koymak. Oldukça pratik ve kolay.
Aynı zamanda bu sene Nokia World 2012 etkinliğinde küçük birformat değişikliği olacağını da bildirelim. Yeni formatta daha az teknik, daha fazla eğlence olacak.
Beklemede kalın, yarın çok heyecanlı bir gün olacak.alıntıdir:) yorumları bekliyorum:D

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
bugün çok heyecanlı olmayacakmı :kıskıs: teşekkürler konu için :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Ben Kırmızı olanı Lumia 920 PureView sanıyordum :) ve ilk gördüğümde bu cihazları kırmızı olan daha bi hoştu benim için ama şöyle siyah bi rengte düşününce sarı cihazı sarının tasarımı daha bi etkiledi beni yaa :) Türkiyeye ne zaman gelir bu cihazlar çıktıktan sonra tahmini olarak?

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Güzele benziyor.
One x aldığıma pişman olmam inşallah :)

lordufuk

lordufuk

Üye
1800 tl olur tukcell felan hemen kapar kampanya yapar :D en güzeli mavi ve sarı :eller:

dadac

Üye
teşekkürler

SheFy

SheFy

Üye
Huhuuu :D

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Yaziyi erdem arkadaşimiz yazmiş galiba ama bir eksik var lumia920de gumuş gri renk de olacak. Ayrica nokianin cok tutan cyan(mavi) renkten vazgececegini duşunmuyorum.

• Beğen
Tepkiler: Del Rey ve kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Biraz erken olmuş 17.00'da başlıyor Türkiye saatiyle :tebessüm: Daha 3 küsur saat var yani :)

lordufuk

lordufuk

Üye
Erkenmi :D

lordufuk

lordufuk

Üye
hmm pardon bende tanıtım saati erken dedin sandım I am sorry:ah

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
Del Rey

Del Rey

Üye
Keşke nereden alıntı yaptığını da yazsaydın :hmmm

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
dengeler değişecek bugünden sonra inşallah bir de iphone5 geliyor piyasa kavrulacak bu rekabette fiyatlandırmada bize yarayacak.. :eller:

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Telefonlar güzelmiş.Hadi hayırlısı.

lordufuk

lordufuk

Üye
Şu nokia nın tasarımcıları kimler yha helal olsun :D

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Donanım harika . Nokia artık başlar çıkışa .

papakudioflu

papakudioflu

Admin
Niye ya çok mu kötü :hmmm En azından o Lumia 820'nin üstünde @evleaks yazmıyor :ehe

kotu anlaminda soylemedim zaten ilk paragrafta belirtmişsin yazinin nereye ait oldugunu ve en onemlisi yazarken heyecanlanmişsin. Guzel yazi tabi ki.

• Beğen
Tepkiler: Del Rey
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt