Lumia 920 Hands-On

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SheFy

SheFy

Üye
fiyatlar ne zaman belli olur :)

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Türe

Türe

Üye
    Konu Sahibi

En iyisi.Hep derim oyun oyun konsolunda oynanır.Allah'a şükür PSVita'm ve XBOX360'ım var telefonda oyun gereksiz bana göre :kıskıs:

:hih: İnsan bize de atar bir tane abicim :ehe Benim pc'de 16 oyun var sıkılınca açar oynarım birini :naughty: Telefonda yalnız 2 oyun var :kop2:

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Mesela Nokia'nın bu kamerada kullandığı özel bir teknoloji var. Optic Image Stabilizer ve birçok SLR makineden iyi performans verdiğini iddia ediyor.

Tanıtımı canlı izlerken bu kısmın tamamını izleyememiştim.
Eline sağlık, paylaşım için teşekkürler. :) Video gerçekten çok hoş.

• Beğen
Tepkiler: Hex4d0r
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici

Haklısın Ali abi ama son noktayı koyacağım diye bir çok müşterisini Apple ve Samsung'a kaptırmaya değer mi sizce ?
müşteri kaptıracagını zannetmiyorum.düz mantıkla düşünürsek nokıadan quadcore bir model bekleyenler diger markaların da aynı işlemci kullanan modellerini tercih edicektir.bu durumda quad core lumianın rakibi sgs3 one x iphone5 gibi modeller oluyor iphoneu bunlardan ayırırsak sgs3 ve one x piyasa doygunluguna ulaşmış cihazlar 2000tl civarında telefon alıcak birisi nokianın modelini görmeden karar vermez bence.gelelim iphone5 olacagı iddia edilen telefona o da 12 eylülde yani tam bir hafta sonra tanıtılacak ve ne zaman satışa cıkacagı belli degil en erken ekim sonu dersek bence o da aklının bir köşesinde qquadcore umia olan birisi için ilk tercih olmaz bekleyip karar vermek ister.ha şöyle de bir durum var iphone5 hiç tanıtılmadan yarın sabah satışa cıkıyor deseler ilk üç günde üç milyon kişi cihazı görmeden 1000dolar verip alacaktır zaten.

• Beğen
Tepkiler: kullanıcıadları
kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye

:hih: İnsan bize de atar bir tane abicim :ehe Benim pc'de 16 oyun var sıkılınca açar oynarım birini :naughty: Telefonda yalnız 2 oyun var :kop2:

Sen iste Süleyman'cığım hemen bir tane sipariş verim :kıskıs:

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Hala kullanmadan yorum yapma diyen var (: Arkadaş lumia 800 kullandım 900 kullandım . Ama ne alaka kullanmakla ben onu anlamadım . Kim sisteme laf etti ? Hayır etsem nolur oda başka bişey ama bahsettiğim şey nokianın politikası . Ben tam düşüncelerimi sıraliyim katılan olur katılmayan olur son kez ama unutmayın dostlar ve ÇOCUKLAR . bunlar bi eleştiri .

Telefonun görüntüsü çok hoş . ama neden daha iyi değil ? çünkü lumia 900 e benziyo . daha konsept bi model olabilirdi . beklerdim .

Neden 8 mp kamera ? purewiev anlıyorum ama en azından 12 mp olsa daha iyi olmazmıydı .

Kısaca bahsettiğim şey wp 8 falan değil . Başka hangi dilde söylemem lazım . Im not talkng about wp 8 (:

Bahsettiğim şey nokianın cimri politikası . Çünkü bi kaç konsept vardı nette dolaşan çok hoşuma gitmişti . Hani gerçekten iyi bi model olsaydı yeniden nokiaya dönüş yapıcaktım daha elimdeki telefon yeniyken . Şimdi derdimi anlatabildimmi ?

Şaşırıyorum ben size ya . cidden şaşırıyorum . eleştiriye bu kadarmı kapalısınız (: Bu kadarmı saldırmaya , hakarete , galyana gelmeye meraklısınız . Hepiniz için konuşmuyorum tabiki ama resmen şunları çiş yarıştırma zannedenler var . Laf koymaya çalışanlar var . Yada dediklerimi tam okuyup anlamayanlar var . Dediklerim biraz batıncada tabi ben stand up çıda olurum , konuştukça batanda ben olurum . Teşekkürler maxicep in Nokia Spor holiganları

Sanada Tesekkurler Fandroidci Arkadasimiz ..

Sen Nokia'ya Igrenc Diyorsun Resmen Koskoca Bir Firmayi Bir Sirketi Dunya Uzerinde Taninan Ve Dev Markalardan Biri Olan Nokia ..

Bence Sen Once Dediklerine Bak .. Bak, Lumia 800 Yada 900 Ikisini Kullanmis Olabilirsin .. Buna Lafim Yok ..

Ama Zevkler Ve Renkler Asla Tartisilmaz Diye Bir Laf Duydun Mu Hicc .?

Biz Sana Kufur Etmiyoruz .. Senin Bizim Zevkimizle Dakga Gecmene Kiziyoruz ..

Ben Nokia'dan Telefon Aliyorsam .. Nokia'yi Begeniyorum Demektir .. Kazik Varsada Bana Iyilik Varsada Bana Anlatabildim Mi .?

Ayrica Nokia'ya Igrenc Falan Diyorsunda .. Samsung Ve HTC Nokia'dan Once WP Kullaniyordu ..

Ama Pazar Payi Dunya Genelinde %2 Bile Degilmis .. Nokia Gecmis WP'a Pazar Payi %17 Olmus ..

Ve Bu Rakam Daha 820 Ve 920 Cikmadan Onceydi .. Yane Sadece 4 Lumia'dan .. :)

Senin Fikirlerine Saygim/Saygimiz Var .. Aynisini Sendende Kesinlikle Bekliyoruz .. Tesekkurler .. :)

• Beğen
Tepkiler: Türe
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt