Ben size nokia nın iğrenç politikasından bahsediyorum . minimal özellikler ve görünüş koyarak çıkardığı telefon resmen insanları kandırmaktır . Lumia 900 kullanan insana haksızlıktır . Çünkü telefon yükselticek olan lumia 800 ve 900 kullanıcısı belki daha iyi özelliklerde bi telefon alıcak ama görünüş ? Görünüş aynı be aynı aynı . Benim kızdığım nokia yani . ki özellik olarakta kusura bakma ama istediğini söyle ne Sony xperia s in ne galaxy s 3 ün yanına yaklaşabilir . ki yakında ıphone 5 in de çıkcağını göze alırsak nokia nın durumunu bir daha gözden geçir derim . Ha ben illa stabilmiş bilmem neymiş diye windows phone kullanıcam dersen o zaman git HTC yada samsungun wp telefonlarına bak derim . farkettiyseniz eleştirim asla sisteme değil . tamamen nokia firmasına . neyse bu sefer anlaşılır olmuşumdur heralde
Evet o minimal donanım işi symbian ile kapanıyor

Lumia 800 ve 900'ün işletim sistemi WP7.x dir ve bu şletim sistemi çok çekirdekli işlemcileri desteklemez. Bir telefon model
ailesinin(serisinin) aynı veya çok benzer olmasında hiçbir problem yok.(Bkz. iPhone 3g-3gs, 4-4s,one x ve one s benzerliği). S2 ve S3 kore versiyonuda aynı eğer böyle bir kıyas yapıyorsak.
Herneyse konu sadece bu değil. Devam edelim. "
nokia yani . ki özellik olarakta kusura bakma ama istediğini söyle" Bu cümleyi öfkenden dolayı yazdığını zannediyorum. Her cihazın eksiği var yazıp sonra bu cümleyi yazman Nokia'ya karşı önyargılı olduğunun kanıtıdır. Onun için seni Nokia'nın yaptığı bu cihazın potansiyeline inandırmak çok güç.
Önyargılarını bir kenara bıraktığın zaman gel seninle tartışalım