iOS İçin Google Now Artık Daha Yetenekli

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MasteLaa

MasteLaa

Üye
YouTube ve Gmaps'in iOS 6 ile kaldırılması pek bir şeyi değiştirmeyecek.Apple'ın haritatası da çok iddialı.YouTube app'i de çıkar zaten yakında.Olmazsa m.youtube.com var. :hmmm
O kadar kolay mı ki Ege :D m.youtube zaten videoların bir çoğu iOS sistemine kapalı yani :) Youtube app i için de yine Google'ye para verecek yine aynı şeye döndük.. :) Flash Player olsaydı bir anlam yasaklananlar açılırdı ama o da nafile.

15097

15097

Üye

O kadar kolay mı ki Ege :D m.youtube zaten videoların bir çoğu iOS sistemine kapalı yani :) Youtube app i için de yine Google'ye para verecek yine aynı şeye döndük.. :) Flash Player olsaydı bir anlam yasaklananlar açılırdı ama o da nafile.
:ağlarım: zaten deneme imkanımda olmadı ne zaman m.youtube.com girmeyi denemesem app'e atıyor :zzz: valla video bağımlıları düşünsünler ona göre hareket etsinler :islik olmadı puffin kullansınlar :D

MasteLaa

MasteLaa

Üye

:ağlarım: zaten deneme imkanımda olmadı ne zaman m.youtube.com girmeyi denemesem app'e atıyor :zzz: valla video bağımlıları düşünsünler ona göre hareket etsinler :islik olmadı puffin kullansınlar :D
Her şeyin bir yolu var ama bakalım ne yapacak Apple ben youtube gibi bir şey beklemiyorum şahsen kimsenin de beklediğini düşünmüyorum ama :D

15097

15097

Üye

Her şeyin bir yolu var ama bakalım ne yapacak Apple ben youtube gibi bir şey beklemiyorum şahsen kimsenin de beklediğini düşünmüyorum ama :D
:zzz: bir sürü kişi bekliyo iphonedo bile söyledi çıkabilir diye ama bilemiyorum.bu arada ios6 final 12 eylül de mi cıkacak?

Türe

Türe

Üye

:zzz: bir sürü kişi bekliyo iphonedo bile söyledi çıkabilir diye ama bilemiyorum.bu arada ios6 final 12 eylül de mi cıkacak?

Bana kalirsa evet :evet: ha ege bu arada o 5 var ya iPhone un cikisinin 5. Yili olmasi serefine koyulmus yani iPhone un adi the new iPhone :ehe

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
15097

15097

Üye

Bana kalirsa evet :evet: ha ege bu arada o 5 var ya iPhone un cikisinin 5. Yili olmasi serefine koyulmus yani iPhone un adi the new iPhone :ehe
ohhhhh sagol rahatladım :D meraktan catlayacaktım.

- - - Eklendi - - -

the new iphone olması kesin mi peki o_O

MasteLaa

MasteLaa

Üye

Bence öyle yani telefon bir bakarsın ios 6 ile çıkmış :)

- - - Eklendi - - -

Peki kardom bu The New İphone'un 2-3 yıl sonraki adı ne olacak :D Hala yeni İphone diyemeyiz yani :)

Türe

Türe

Üye

- - - Eklendi - - -

Peki kardom bu The New İphone'un 2-3 yıl sonraki adı ne olacak :D Hala yeni İphone diyemeyiz yani :)

The New iPhone 2-3 ??

15097

15097

Üye

- - - Eklendi - - -

1) 6.nesil iphone zaten ios 6 ile cıkacak :kıskıs:
bana sormamıs olsan da 2) the yepnew iphone/ipad yada ipad 4 iphone 7 yada the newS iphone/ipad :kıskıs:

Türe

Türe

Üye
ege ne ictin :hmmm

Türe

Türe

Üye
:zzz:

MoonLife01

MoonLife01

Üye
    Konu Sahibi
beyler bu android now her androidli telefona gelecekmi sanki öyle birşey duymuş gibiydim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...